Ο Μάριος έχει τον τρόπο να ξεχωρίζει

0

Στο ταλέντο του Μάριου Κωνσταντίνου έχουμε σταθεί ουκ ολίγες φορές και όχι άδικα, καθώς έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο του πριν καν φύγει από την Κύπρο με προορισμό την Ελλάδα, όπου επίσης διαπρέπει.

Blue Island
 

Ο αδερφός του προπονητή, Παντελή Κωνσταντίνου, είναι ένα παιδί με προοπτικές να πρωταγωνιστήσει μελλοντικά και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας αποτελούσε μια καλή δοκιμασία και για τον ίδιο, προκειμένου να κοντραριστεί με υψηλού επιπέδου αντιπάλους. Το αποτέλεσμα; Άκρως ενθαρρυντικό.

Μπορεί ακόμα να έχει αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι, όπως και όλα τα παιδιά σε τέτοιες ηλικίες, όμως αυτό που μας εντυπωσιάζει είναι η ωριμότητα και η σιγουριά που εκπέμπει. Ο τρόπος που παίζει και κινείται στο γήπεδο, δεν παραπέμπει σε 15άχρονο, αλλά σε έτοιμο παίκτη.

Η συμβολή του στην παραμονή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία ήταν σημαντική, καθώς πέραν από το σκοράρισμα, όπου είχε διψήφιο μέσο όρο πόντων, είχε ουσιαστική… ορατή και αόρατη προσφορά σε σημαντικούς τομείς. Γι’ αυτό και πέρασε ξεκάθαρα στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, έχοντας τα φόντα φυσικά να γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον, λόγω και της σκληρής δουλειάς που κάνει. Με μέσο όρο κάτι λιγότερο από 11 πόντους ανά ματς και αποκορύφωμα τους 14 που είχε στο ντέρμπι με το Κόσοβο που έκρινε την παραμονή, ήταν σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα.

Με τις εμφανίσεις του κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όντας ήδη από τη σεζόν που πέρασε και στο «μπλοκάκι» σωματείων από την Ελλάδα, που τον είδαν να κάνει τη διαφορά στο απαιτητικό πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, απέναντι σε παίκτες, μελλοντικά αστέρια του ελληνικού, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Star Balm