Καινοτομα προσπαθεια

526

Δύο προπονήσεις πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου η Εθνική ομάδα Αντρών Κ16. Οι δύο προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πολύπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» στη Λευκωσία.

Συνολικά στις προπονήσεις συμμετείχαν 25 καλαθοσφαιριστές, από όλες τις πόλεις της Κύπρου. Οι προπονήσεις εντάσσονται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Αντρών Κ16, για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Κ18 Αντρών, την νέα περίοδο.

Παράλληλα, η ομάδα ετοιμάζεται και για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Αύγουστο, με την Κύπρο να διεκδικεί την διεξαγωγή του.

Στο πλαίσιο των προπονήσεων, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Αντρών Κ16, κ. Μιχάλης Μιχαήλ δήλωσε: «Για πρώτη φορά φέτος η Εθνική ομάδα Κ16 θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Κ18 Αντρών. Είναι μία καινοτόμα προσπάθεια. Θα δώσει την ευκαιρία στους καλαθοσφαιριστές μας να αποκτήσουν εμπειρίες. Να αποκτήσουν τα εφόδια για την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον ερχόμενο Αύγουστο, που αισιοδοξούμε ότι θα γίνει στην Κύπρο.