“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ”

0

Η Πετρολίνα ΑΕΚ αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Κεραυνό Στροβόλου και ο προπονητής της, Γιώργος Κετσελίδης, με μια αντρίκια δήλωση στο cyprusbasket.net ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της κάκιστης εικόνας, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στους παίκτες του και δεν έψαξε για την παραμικρή δικαιολογία και εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα θα βγει πάλι πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ντροπιαστική εμφάνιση εναντίον του Κεραυνού. Οι παίκτες μου προσπάθησαν, αλλά ίσως δεν τους είχα προετοιμάσει ΕΓΩ κατάλληλα. Όλες οι επιλογές είναι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ και δεν έχω παράπονο απο κανέναν. ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ και θα τον παρακαλέσω να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα. ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Αυτή η ήττα θα μας κάνει καλό, γιατί είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις, χωρίς ΠΑΝΙΚΟ.

Η κούραση από τα ταξίδια και τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι δικαιολογίες για τους ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ. Εμείς είμαστε οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και θα ξανά είμαστε και δεν δεχόμαστε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ”.

Coffee House