ΑΠΟΛΛΩΝ – Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: PRE-GAME

0

Ταυτόχρονα με το ντέρμπι κορυφής στο Κίτιον ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Πετρολίνα ΑΕΚ Λάρνακας και τον φιλόδοξο Κεραυνό Στροβόλου, στη Λεμεσό ξεκινάει η αμφίρροπη μονομαχία του Απόλλωνα Λεμεσού με την E.N. Παραλιμνίου.

Μια αναμέτρηση με έντονο ελληνικό χρώμα, λόγω της παρουσίας του Δημήτρη Παπαδόπουλου και του Γιάννη Λίβανου, αντίστοιχα, στους πάγκους των δύο ομάδων. Η αγωνιστική κατάσταση του Απόλλωνα παραμένει μυστήριο, καθώς την περασμένη Τρίτη η διοίκηση αντικατέστησε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τον Αμερικανό τεχνικό, Λάιονελ Γκάρετ με τον κόουτς Παπαδόπουλου και πλέον θα έχει εντελώς διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία.

Ο άλλοτε συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό έχει την εμπειρία να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις, όμως δεν ξέρουμε το κατά πόσο οι παίκτες του θα έχουν προλάβει να αφομοιώσουν τα εντελώς διαφορετικά δεδομένα που θα έχουν πλέον στον τρόπο παιχνιδιού τους.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Λίβανος είναι νέος και φιλόδοξος, δείχνοντας θετικά δείγματα γραφής στα φιλικά. Το ρόστερ είναι αρκετά νεανικό, όμως η ομάδα βγάζει καλά στοιχεία και αρκετούς αυτοματισμούς. Σίγουρα και για τον ίδιο είναι ένα μεγάλο στοίχημα, ενώ η διοίκηση είναι φιλότιμη και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα, παρά τις δυσκολίες των καιρών.

KEY MATCH-UPS:

Ραχίμ Άπλμπι vs Αμίν Χοτ

Οι Αμερικανοί γκαρντ είναι συνήθως καταλυτικοί όταν έχουν ποιότητα και ο Ραχίμ Άπλμπι αποτελεί ένα από τα σημαντικά χαρτιά του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ο Γιάννης Λίβανος από την άλλη περιμένει πολλά τόσο στην οργάνωση του παιχνιδιού, όσο και στο σκοράρισμα από τον Μαυροβούνιο, Αμίν Χοτ.

Ντάρεν Τάουενς vs Άαρον Πέτγουεϊ
Στη ρακέτα η μεγάλη δύναμη των γηπεδούχων είναι ο Άαρον Πέτγουεϊ. Ο προ τριετίας παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει τη διαφορά στη θέση του σέντερ, έχοντας ύψος, δύναμη και εμπειρία και ο Γιάννης Λίβανος θα προσπαθήσει να τον αντιμετωπίσει με τον Ντάρεν Τάουενς. Πρόκειται για undersize ψηλό, με αθλητικά προσόντα, δύναμη και σουτ από μέση απόσταση, που μπορεί να μην είναι τόσο έμπειρος, αλλά είναι σκληρός και δυναμικός.

 
Διαιτητές: Κουνελλές Ηλίας, Στυλιανού Μιχάλης, Χ”Παύλου Παναγιώτης

Κριτές: Αντωνιάδης Ορέστης (Σημειωτής), Χαραλάμπους Χρυστάλλα (Βοηθός Σημειωτή), Κωνσταντινίδου Λένια (Χρονομέτρης), Σταύρου Κώστας (Χειριστής 24”), Χαραλάμπους Χρυστάλλα (Κριτής)

Στατιστικολόγοι: Αυγουστίνου Παναγιώτης, Παλάλας Φοίβος, Ρωτής Ηλίας

Κομισάριος: Παπαδάμου Χρίστος

Coffee House