“ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΕΚ…”

0

H Πετρολίνα ΑΕΚ πήρε μια φοβερή και ιστορικής σημασίας πρόκριση απέναντι στην Σιγκάλ και θα παίξει στο δεύτερο γύρο του FIBA Europe Cup. Η Λάρνακα θυμίζει μεθυσμένη πολιτεία και μετά το τέλος του παιχνιδιού στα social media έγινε χαμός από φωτογραφίες, likes και αναρτήσεις. Ας δούμε τί έγραψαν στο facebook μέλη των “πρασινοκίτρινων”…

Image

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Ανδρέας Λευκαρίτης, δεν θα μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την πανηγυρική πρόκριση: “Σήμερα νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους παίκτες μας, στην τεχνική ηγεσία, στον γενικό αρχηγό Βασίλη και στον Αλέξη. Η πρόκρισή μας είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και περηφάνια τόσο για την ΑΕΚ και την πόλη μας, όσο και για την Κύπρο γενικότερα. Χθες δείξαμε τσαμπουκά. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που στην έδρα της δεν έχει ηττηθεί ποτέ.

Δεν μας κατέβαλε η κούραση αν και είχαμε παιχνίδια και την προηγούμενη Τρίτη και Παρασκευή και πάλι χθες και σε όλα τα ταξίδια μας είχαμε πάνω από 6 ώρες δρόμο. Επίσης οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε διαθέτουν αρκετά μεγαλύτερο budget από ότι εμείς. Γι’ αυτό όμως λεγόμαστε ΑΕΚ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ”.

O παράγοντας της ΑΕΚ, Χάρης Νικολάου, από την πλευρά του ανάρτησε τα εξής μετά το τέλος του παιχνιδιού: “Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη μεγάλη πρόκριση. Ενα μεγάλο μπράβο στο τεχνικό επιτελείο στους παίκτες για την υπερπροσπάθεια σε ένα γήπεδο που δεν κέρδισε καμιά ομάδα! 70-83 τέλος”.

Ο Θαντ ΜακΦάντεν έκανε μια ακόμη τρομερή εμφάνιση, τελειώνοντας το ματς με 29 πόντους και 6/9 τρίποντα: “Τεράστια εκτός έδρας νίκη! Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup. Θεέ μου, είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει, όμως. Επίσης, έσπασα το τηλέφωνό μου μέσα στους πανηγυρισμούς και θα το φτιάξω αύριο. Όποιος με χρειαστεί ας στείλει εδώ. #ΑΕΚΟικογένεια”, έγραψε γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό ο Αμερικανός…

Ο διεθνής Κύπριος γκαρντ, Ιάκωβος Παντελής, μετά την κόρνα της λήξης έκανε μέσω facebook μια όμορφη αφιέρωση στη σύζυγό του, Ντορίτα: “Αγάπη μου αφιερωμένη σε σένα και στον γιο μας! Και στις οικογένειές μας!”.



Coffee House