ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ: “… ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΙΣ 4 ΓΡΑΜΜΕΣ”

0

Παρά την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, κάμπτοντας επιβλητικά την αντίσταση της μαχητικής ΕΘΑ. Ο Παναγιώτης Γιανναράς έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο στον πάγκο του σωματείου και έκανε τον απολογισμό του μέσω του cyprusbasket.net.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην εμφάνιση των παικτών του στην πρεμιέρα, αλλά και στην προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον πανίσχυρο Κεραυνό Στροβόλου, χωρίς να πει πολλά λόγια για το ματς, προτιμώντας να μιλήσει στο γήπεδο…

Για την άνετη επικράτηση στην πρεμιέρα με την πάντα επικίνδυνη ΕΘΑ: “Κανένα πρωτάθλημα δεν κερδίζεται την πρώτη αγωνιστική. Θεωρώ πως ήμασταν καλοί για περίπου ένα ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, είναι φυσιολογικό η ομάδα να μην μπορεί να κρατάει την ίδια απόδοση για 40 λεπτά απ τη στιγμή που μαστε ακόμα στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά σημασία έχει ότι ξεπεράσαμε το άγχος της πρεμιέρας, αλλά και το ότι παίζαμε κεκλεισμένων των θυρών και μπορέσαμε να κερδίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο”.

Για το ντέρμπι με τον Κεραυνό Στροβόλου: “Θεωρώ ότι ο Κεραυνός είναι σαφώς πιο έτοιμος από τις υπόλοιπες ομάδες και το έχει αποδείξει, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Εμείς ξεκινάμε από σήμερα προετοιμασία για το παιχνίδι και τα υπόλοιπα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου”.

Για την προσθήκη της τελευταίας στιγμής με τον Λάρι Τέρνερ: “Ακόμα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και με την έλευση του Λάρι Τέρνερ και αυτό που πιστεύουμε είναι ότι η ομάδα σιγά-σιγά θα είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο”.

Coffee House