ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ… ΜΑΘΗΜΑ;

0

Η Πετρολίνα ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όπου είχε βέβαια δύο εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια και προσπαθεί να κερδίσει έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα, οι παίκτες του Λίνου Γαβριήλ αδυνατούν να ξεχάσουν την ήττα τους από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό και αύριο στις 5 το απόγευμα θα ψάξουν τη ρεβάνς.

Οι Λαρνακείς είχαν αποδειχτεί κατώτεροι των περιστάσεων στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάνε το ματς στην παράταση κι εκεί ήρθε το καταστροφικό -11. Ο στόχος τους, λοιπόν, είναι διπλός. Πρώτα απ’ όλα να κατακτήσουν το ροζ φύλλο και από εκεί και πέρα να καλύψουν τη διαφορά της ήττας τους.

Η ποιότητα ξεχειλίζει στις τάξεις της ΑΕΚ και πλέον μετά τις αλλαγές στο ρόστερ γίνεται προσπάθεια να υπάρξει η καλύτερη δυνατή χημεία. Απώτερος σκοπός είναι το repeat και η Πετρολίνα έχει όλα τα φόντα να το πετύχει, με μπροστάρηδες τους εξαιρετικούς Κύπριους παίκτες της, αλλά και τους ξένους της. Ιδιαίτερα η παρουσία των Πρίμοζ Μπρέζετς και Θαντ Μακ Φάντεν είναι καταλυτική, ενώ ο Τόμισλαβ Πέτροβιτς παραμένει αξιόπιστος και σκληροτράχηλος και οι νεοαποκτηθέντες Πάρις Μπράουν και Μπράντον Μπάουμαν έχουν τον τρόπο να κάνουν τη διαφορά όταν προσαρμοστούν πλήρως.

Συν τοις άλλοις, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η ΑΕΚ έχει κάνει περήφανη ολόκληρη την Κύπρο με την πρόκρισή της στους “32” του FIBA Europe Cup… Και έχει τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη, καθώς θα λάβει μέρος και στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου…

Coffee House