Η Κυπριακη Ομοσπονδια Καλαθοσφαιρισης

6

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο του Εθνικού Αναπτυξιακού προγράμματος διοργανώνει την «ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» για αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2002 μέχρι και το 2005.

Στην εκδήλωση θα δικαιούνται να συμμετέχουν παιδιά που είτε ανήκουν είτε όχι σε κάποιο σωματείο, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την μεταφορά των παιδιών, αναλόγως με τις συμμετοχές που θα υπάρξουν ανά επαρχία.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα έχουν αποσταλεί σε όλα τα σωματεία. Οι καλαθοσφαιριστές/τριες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους στολή διπλής όψης (doubleface) της ομάδας τους και καθαρά ρούχα για αλλαγή μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Για την εκδήλωση μίλησε ο Υπεύθυνος του Εθνικού Αναπτυξιακού προγράμματος, κ. Μάριος Αργυρού, που ανέφερε:

“Έχουμε πλήρη εικόνα για τα κλιμάκια που ξεκίνησαν από την περσινή χρονιά, δηλαδή για γεννηθέντες μέχρι το 2001. Θέλαμε να ξεκινήσουμε την φετινή χρονιά, με αυτή την εκδήλωση, ώστε να δούμε το έμψυχο δυναμικό των ομάδων και όχι μόνο, για τις ηλικίες από το 2002 μέχρι το 2005. Αυτό θα μας δώσει την δυνατότητα να γίνει καλύτερος προγραμματισμός για τα επόμενα χρόνια.

Στην εκδήλωση θα αξιολογηθούν όλοι οι καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες στα σωματομετρικά τους χαρακτηριστικά, σε στοιχεία της τεχνικής τους κατάρτισης και παράλληλα θα αγωνιστούν σε μικτές ομάδες μεταξύ τους. Αυτό θα μας δώσει την δυνατότητα να προγραμματιστούμε καλύτερα, και να οργανώσουμε σε πιο σωστή βάση τα κλιμάκια των επόμενων χρόνων, αρχής γενομένης με τα φετινά κλιμάκια των ηλικιών κάτω των 14 ετών σε αγόρια και κορίτσια”.

Coffee House