ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ!

0

Λογαριασμό στα ροζ φύλλα στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας “Τάσος Μητσόπουλος” άνοιξε η Ε.Ν. Παραλιμνίου που επικράτησε εντός έδρας της Αναγέννησης Γερμασόγειας με 93-75.

Ο Γιάννης Λίβανος είχε προετοιμάσει εκπληκτικά τους παίκτες του γι’ αυτό το παιχνίδι και σε συνδυασμό με το μαεστρικό του κοουτσάρισμα κατά τη διάρκεια του ματς, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει τον Σταύρο Σταύρου, ο οποίος ήταν καλά διαβασμένος και η Αναγέννηση εμφανίστηκε ανταγωνιστική για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.

Ωστόσο, στα μέσα της τρίτης περιόδου, η ομάδα του Παραλιμνίου πάτησε… γκάζι και η διαφορά ξέφυγε, με αποτέλεσμα να έρθει σχετικά άνετη η σημαντική νίκη.

Η τετράδα Ουίγκινς, Χοτ, Χάσκισον και Σάμουελς έκανε τη διαφορά για την ομάδα του κόουτς Λίβανου, που βρήκε λύσεις επίσης από τους Κουμή και Πυρίλλη.

Η Αναγέννηση, όπως συνέβη και στην πρεμιέρα κόντρα στην Ομόνοια, είχε κορυφαίους τους Μίντλετον και Πιττάκα, χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιπο που πάλεψαν όσο μπορούσαν.

Δεκάλεπτα: 20-18, 43-32, 70-57, 93-75

Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Γιάννης Λίβανος): Ουίγκινς 23 (1), Σολωμού, Χοτ 20 (1), Τόουνς 4, Σιόκουρος 3 (1), Κουμής 7, Χάσκισσον 18 (2), Σάμουελς 14 (1), Στρατής, Πυρίλλης 4.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ (Σταύρος Σταύρου): Θεοδωσίου, Πέρι 12, Αντωνίου 3, Τάλλαρης 2, Πιττάκας 18, Τουμπάζος 2, Ιωαννίδης 4, Κυριάκου, Μίντλεντον 25 (2), Πάρκς 9, Αλέκα.

Coffee House