ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

0
Νικόλας Θωμά

nikolas-thoma-107x150Καλημέρα σας,
Πλησιάζουμε στο τέλος του 2015 και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζουν να τρέχουν.

Την εβδομάδα που μας πέρασε ευτυχήσαμε να κάνουμε μια σπουδαία και υπεραπαραίτητη νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Ομόνοια,ομάδα που έχει πάνω κάτω τους ίδιους στόχους με εμάς.

Η βελτίωση μας κατα την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εμφανής και επιτέλους η σκληρή δουλειά στα σουτ και στις βολές δεν πήγε χαμένη αφού είχαμε εξαιρετικά ποσοστά.

Έτσι μπορούμε να κοιτάμε την δύσκολη συνέχεια με αισιοδοξία και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ακολουθεί παιχνίδι κυπέλλου και η κληρωτίδα μας έφερε αντίπαλο εκτός έδρας τον πολύ ισχυρό και καλά δουλεμένο Κεραυνό που προέχεται από εντός έδρας ήττα και αυτό κάνει τον αγώνα πιο δύσκολο αφού σίγουρα η ήττα αυτή θα πεισμώσει περισσότερο του παίκτες του.

Εμείς θα πάμε στον Στρόβολο χωρίς άγχος,να παίξουμε το μπάσκετ μας και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι.

Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι ευχάριστο για το Παραλίμνι, αφού έγιναν οι εξαγγελίες από τον Δήμο για την κατάθεση προσφορών για την ανέγερση του γηπέδου το οποίο όπως εξαγγέλθηκε θα είναι έτοιμο τον Οκτώβρη του 2016.
Σπουδαία νέα για τον τόπο μας,κάλλιο αργά παρά ποτέ και χαίρομαι γιατί τα νέα παιδιά θα χαρούν το μπάσκετ και όχι μόνο σε κατάλληλες συνθήκες,κάτι που στερήθηκαν οι προηγούμενες γενιές.

Καλές γιορτές,με υγεία και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Νικόλας Θωμά

Coffee House