ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: “ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ”

0

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον δυνατό στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού, η Ε.Ν.Π. εντυπωσίασε με την απόδοσή της στη δεύτερη αγωνιστική, κάμπτοντας την αντίσταση της μαχητικής Αναγέννησης Γερμασόγειας. Το cyprusbasket.net επικοινώνησε με τον εξαιρετικά ταλαντούχο προπονητή της ομάδας του Παραλιμνίου, Γιάννη Λίβανο, ο οποίος κρατάει τη μπάλα χαμηλά και επικεντρώνεται στην πολύ δύσκολη δοκιμασία με την Πετρολίνα ΑΕΚ στη Λάρνακα!

Αναλυτικά όσα είπε…
Για την επικράτηση στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Γερμασόγειας: “Στο τελευταίο μας παιχνίδι καταφέραμε και επικρατήσαμε στην έδρα μας μιας μαχητικής και τίμιας ομάδας, με έναν εξαιρετικό προπονητή. Η διοίκηση φρόντισε να υπάρχει καταπληκτική οργάνωση και συνθήκες επιπέδου προηγμένων μπασκετικά χώρων στη διοργάνωση του αγώνα. Ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του, όμως, δεν ήταν ο αναμενόμενος και σίγουρα περιμένουμε πολύ περισσότερο στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια μας. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ανταπεξήλθαμε του άγχους μας και της απώλειας των δύο πόιντ γκαρντ και έμπειρων Κύπριων, Θωμά και Στυλιανού, φτάνοντας σε μία σχετικά εύκολη νίκη”.

Για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας που πλησιάζει: “Μπροστά μας τώρα είναι η ΑΕΚ Λάρνακας… Μία πολύ δυνατή και γεμάτη ομάδα που με νέο προπονητή θα ζητήσει με πολύ πάθος την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά στα βασικά, όπως κάνουμε κάθε βδομάδα, και μέσα από το scouting στην αντιμετώπιση των πολλών ποιοτικών παικτών της ΑΕΚ. Παράλληλα, να βρούμε τα αδύνατα σημεία στα οποία θα επιτεθούμε. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο οποίο θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις”.

Κλείνοντας έκανε ειδική αφιέρωση για τη νίκη: “Τέλος για επίλογο θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον τελευταίο μας αγώνα,στο γυμναστή της ομάδας μας Κώστα Μαυράκη για την απώλεια του πατέρα του,να του μεταφέρω τη στήριξή μας και να ευχηθώ να είναι σύντομα κοντά μας”.

Coffee House