ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

0

theologou sofiaΚαλησπέρα και από μένα.
Αρχικά θα ήθελα να πω, ότι με χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπω άτομα με τόσο μεγάλη όρεξη και αγάπη για το μπάσκετ. Θα ήθελα να συγχαρώ το Cyprusbasket.net για αυτή του την πρωτοβουλία, μιας δεν έχουμε συνηθίσει για τα κυπριακά δεδομένα, αποκλειστικότητες, blogs, συστηματική ενημέρωση για όλα τα πρωταθλήματα της κυπριακής καλαθόσφαιρας και όχι μόνο.

Θα έχω λοιπόν την ευκαιρία και εγώ να μοιράζομαι μαζί σας συχνά τις σκέψεις μου, τους προβληματισμούς μου γύρω από την γυναικεία καλαθόσφαιρα, μιας και δεν είχε ποτέ την ανάλογη σημασία που της αξίζει και πιστέψτε με δεν έχει να ζηλέψει καθόλου από το αντρικό πρωτάθλημα.

Φέτος το γυναικείο πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό μιας και πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί με 2 ξένες. Η σεζόν με την ομάδα του Κεραυνού έχει ξεκινήσει ήδη νικηφόρα, μετρώντας μια νίκη σε ισάριθμο αγώνα εναντίων της ΑΕΚ Λάρνακος.

Επόμενος αγώνας μας είναι με την ΑΕΛ Λεμεσού, το el-classico της γυναικείας καλαθόσφαιρας για χρόνια τώρα. Είναι ένας αγώνας δυνατός με πολύ ενδιαφέρον και παροτρύνω τον κόσμο που ασχολείται και αγαπά την καλαθόσφαιρα να έρθει στο γήπεδο του Κεραυνού. Χρειαζόμαστε στήριξη από το φίλαθλο κοινό και θέλουμε να βλέπουμε τα γήπεδα να γεμίζουν όχι μόνο στο αντρικό. Πρέπει να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο.

Αυτά για την ώρα. Εύχομαι καλή αρχή στο Cyprusbasket.net και καλή συνέχεια! Εύχομαι και ευελπιστώ η φετινή χρονιά να κυλίσει όμορφα, στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, με υγεία, μακριά από τραυματισμούς .

Καλή επιτυχία σε όλους! Τα λέμε σύντομα!

Coffee House