ΠΑΝΤΕΛΗ: “ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ”

0

Το ματς με τη Ροβινάρι ανήκει πλέον στο παρελθόν για την ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία προετοιμάζεται για το μεγάλο αυριανό ντέρμπι με τον Κεραυνό Στροβόλου. Ο Ιάκωβος Παντελή, που ήταν εξαιρετικός για την Πετρολίνα στο ματς με τους Ρουμάνους, άνοιξε τα χαρτιά του στο cyprusbasket.net

“Ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα με ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Είναι πρεμιέρα και σίγουρα κρύβει παγίδες, όμως είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε παίξει ήδη δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς και στο τουρνουά στον Λίβανο. Έχουμε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μας και θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του διεθνούς γκαρντ, ο οποίος αναφέρθηκε στη δυναμικότητα του Κεραυνού: “Ο Κεραυνός είναι πιο δυνατός από πέρυσι. Θα είναι κοντά-κοντά το παιχνίδι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τον καλούμε στο γήπεδο να έρθει να μας στηρίξει για να νικήσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί”.

Κλείνοντας, κλήθηκε να σχολιάσει το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Ανδρών ΟΠΑΠ: “Το επίπεδο είναι ή του ύψους, ή του βάθους. Υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες που είναι δύο ταχυτήτων: 3-4 εξ’ αυτών θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες ό,τι μπορέσουν να πετύχουν θα ναι καλό και μπράβο τους που προσπαθούν, παρά τις δυσκολίες και κρατάνε ζωντανό το άθλημα στο νησί. Το επίπεδο σε γενικές γραμμές θα είναι και φέτος υψηλό. Διαρκώς βελτιώνεται τα τελευταία χρόνια και δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι, παρά τις διαφορές που προανέφερα μεταξύ των ομάδων”.

Coffee House