ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”

0

Δηλώσεις παραχώρησαν μετά το τέλος του αγώνα ΕΘΑ – Τάρτου Ροκ, που έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου του FIBA Europe Cup, οι προπονητές των δύο ομάδων Νικόλας Παπαδόπουλος και Γκερτ Κουλλαμάε, όπως και δύο καλαθοσφαιριστές από κάθε ομάδα, ο Ρόμπερτ Γκόλντεν για την κυπριακή ομάδα και ο Ελβάντας Ζάμπας για τους Εσθονούς.

Γκερτ Κουλλαμάε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι, που ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Δεν παίξαμε πολύ καλά, κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στην πορεία όμως ήμασταν πολύ καλύτεροι και καταφέραμε να νικήσουμε.

Ελβάντας Ζάμπας:
Το παιχνίδι ήταν καλό και ισορροπημένο. Ξεκινήσαμε αργά και γι αυτό η ΕΘΑ ήταν καλύτερη, όμως στην πορεία αλλάξαμε ρυθμό και ακούσαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να φτάσουμε στην νίκη.

Νικόλας Παπαδόπουλος:
Ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρώτο δεκάλεπτο, αμυντικά και επιθετικά. Όμως αυτό δεν είχε συνέχεια. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κολλήσαμε στην ζώνη του αντιπάλου και βρήκαν την ευκαιρία να μας φτάσουν στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έγινε με τα τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα του Ζάμπας, που άνοιξε το σκορ. Προσπαθήσαμε και παλέψαμε στην συνέχεια για να κερδίσουμε το παιχνίδι, φτάσαμε μέχρι τους τέσσερις πόντους διαφορά όμως στο τέλος μείναμε από δυνάμεις. Ήταν πιο έτοιμη η ομάδα της Εσθονίας. Αγωνιστικά είχαμε κάποια προβλήματα με τα επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων όπως και στην δημιουργία που είχαμε μόνο τέσσερις ασσίστ. Ελπίζω παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι ώστε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι.

Ρόμπερτ Γκόλντεν:
Στην αρχή ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Μπήκαμε σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια να δώσουμε. Θα το πάρουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Σίγουρα όμως τα τέσσερα τρίποντα που πέτυχε ο Ζάμπας έκαναν την διαφορά.

basketball.org.cy

Coffee House