ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΙΣ ΜΠΡΑΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)…

0

Μετά από την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία με τον Λίνο Γαβριήλ να διαδέχεται τον Γιώργο Κετσελίδη, είχαμε αλλαγή και στον βασικό πλέι μέικερ της Πετρολίνα ΑΕΚ. Ο Ντεόντα Βον αποτελεί παρελθόν και τη θέση του θα πάρει ο Πάρις Χένρι Μπράουν. Ποιος είναι, όμως, ο νέος Αμερικανός της ομάδας της Λάρνακας; Το cyprusbasket.net σκιαγραφεί το προφίλ του!

Η εμπειρία αποτελεί σήμα κατατεθέν για τον γεννημένο στις 20 Ιουνίου του 1984 παίκτη. Η καταγωγή του είναι από το Σικάγο του Ιλινόις, όπου και μεγάλωσε για να διαπρέψει στη συνέχεια μπασκετικά στο high school του Θόρνριτζ.

Ακολούθησε η παρουσία του στο NCCA, αρχικά με το κολέγιο Κένεντι-Κινγκ, πριν πάρει μεταγραφή για το Μέριλαντ, απ’ όπου αποφοίτησε το 2007 και έκτοτε πραγματοποιεί καριέρα με αρκετά σημαντικούς σταθμούς.

Στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ουγγαρία για λογαριασμό της MAFC Βουδαπέστης, σε αυτό της Γεωργίας με την MIA Ακάντεμι και στο λιθουανικό με την Λιετκάμπελις, έχοντας 10.5 πόντους, 4.5 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος ήταν στην Φινλανδία και αγωνιζόταν στην “ουραγό”, KTP Basket, όπου πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια πριν μετακομίσει στην Κύπρο, έχοντας κατά μέσο όρο 11.5 πόντους.

Έχει ύψος 1.85μ και ο αγαπημένος του αριθμός είναι το “24”, που χρησιμοποιεί και στη φανέλα του. Πρόκειται για αρκετά δημιουργικό παίκτη, που αξιοποιεί καλά τους συμπαίκτες του, χωρίς να υστερεί στο σκοράρισμα. Μένει να τον δούμε και στην πράξη. Θα αποδειχθεί άραγε καλύτερος από τον προκάτοχό του;

Ας δούμε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Πετρολίνα ΑΕΚ εν δράσει:

Image


Coffee House