ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ

0

razisΚαλησπέρα παιδιά,

Μεσολάβησαν λίγες μέρες από την τελευταία φορά που τα είπαμε. Ωστόσο μέσα σε αυτές τις μέρες δώσαμε τρία παιχνίδια που μας αφήνουν ανάμεικτα συναισθήματα. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε διπλή αγωνιστική αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή τους Finke Baskets εκτός έδρας και την Κυριακή την Rasta Vechta εντός.

Δυστυχώς χάσαμε και τα δύο παιχνίδια χάνοντας έτσι την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Απέναντι στους Finke Baskets παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, δίχως να παρουσιάσουμε αυτά που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις και σε συνδυασμό με την έλλειψη συγκέντρωσης γνωρίσαμε την ήττα.

Στον αγώνα της Κυριακής είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, μια ομάδα που διαθέτει σπουδαίο ρόστερ με πολλούς έμπειρους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Bundesliga(Beko BBL) τα τελευταία χρόνια. Ευνόητο είναι ότι αποτελούσε πρόκληση για μας να πάρουμε την νίκη. Σε έναν αγώνα με πολλά σκαμπανεβάσματα στο σκορ, που κρίθηκε στο τέλος στις λεπτομέρειες δυστυχώς γνωρίσαμε την τρίτη μας ήττα στο πρωτάθλημα.

Χθες σε έναν αγώνα που η νίκη ήταν μονόδρομος για μας προκειμένου να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ETB Wohnbau Essen. Αν και στην άμυνα δεν κάναμε καλή δουλειά, ευτυχήσαμε επιθετικά να βρεθούμε σε καλή μέρα κερδίζοντας το παιχνίδι πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ.

Γενικά το πρωτάθλημα της Pro A κρύβει πολλές παγίδες και θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας παρουσιάζοντας καλύτερο πρόσωπο κυρίως στους εκτός έδρας αγώνες μακριά από την καυτή μας έδρα στην οποία οι φίλαθλοι μας μας δίνουν επιπλέον ώθηση.

Όσον αφορά το κυπριακό πρωτάθλημα αν και δεν έχω καταφέρει λόγω του φορτωμένου προγράμματος να παρακολουθήσω αγώνες, βλέποντας μονάχα το τελικό αποτέλεσμα πιστεύω ότι είναι νωρίς να βγουν συμπεράσματα με τις παραπάνω ομάδες να προσπαθούν να βρουν την αγωνιστική τους ταυτότητα. Προς έκπληξή μου διάβασα ότι τρεις ομάδες έχουν προχωρήσει κιόλας σε αλλαγές προπονητών. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τα προηγούμενα έτη με τις παραδοσιακές δυνάμεις του κυπριακού μπάσκετ να είναι αυτές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο τέλος.

Τα λέμε σύντομα,
Κρις

Coffee House