ΠΩΣ (ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ) ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑ ΤΟ CYPRUSBASKET.NET…

0
270139_2045544309443_5803182_n
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ

Σας έχει τύχει ποτέ να ερωτευτείτε; Τόσα χρόνια νόμιζα πως η μοναδική γυναίκα της ζωής μου είναι η πορτοκαλί θεά. Πριν από μερικούς μήνες διαψεύστηκα…

Η καρδιά μου με οδήγησε στο νησί σας, το οποίο δεν είχα επισκεφθεί ξανά. Η ανάγκη για μόνιμη εγκατάσταση δεν άργησε να έρθει και σιγά-σιγά άρχισα να σκέφτομαι τη νέα μου δουλειά. Δεν άργησε να έρθει η… έμπνευση: ενημερωτικό σάιτ, με αντικείμενο το κυπριακό μπάσκετ, “γιατί όχι;”, σκέφτηκα… Η ιδέα ωρίμασε γρήγορα και το πήρα απόφαση.

Άρχισα να έρχομαι σε επαφή με τους μπασκετικούς της Κύπρου και να τους μεταφέρω την ιδέα μου. Κάποιοι προσπάθησαν να με αποθαρρύνουν, χαρακτηρίζοντάς με μέχρι και “τρελό”. Οι περισσότεροι ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και με όπλισαν με θάρρος. Ακόμα και να μην το έκαναν είχα πάρει ήδη την απόφασή μου, χάρη και στην αρωγή των καλών μου φίλων, Χάρη και Χρύσανθου. Ο Στέφανος και ο Θωμάς ανέλαβαν να το στήσουν και τα κατάφεραν να το ανεβάσουν σε χρόνο ρεκόρ, ενώ η καλή μου φίλη και συνάδελφος, Στέλλα, φιλοτέχνησε το λογότυπο.

Το cyprusbasket.net δεν είναι πλέον ένα όνειρο, αλλά πραγματικότητα. Ο κόσμος το έχει ήδη αγκαλιάσει και η επισκεψιμότητα ξεπερνάει κάθε προσδοκία, χωρίς διαφήμιση και εξαγορά like στο facebook. Μετά από τις κάτι λιγότερο από έντεκα μέρες λειτουργίας του, το site έσπασε το φράγμα των 4.000 διαφορετικών επισκεπτών και όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε και θα σας παρέχει ακόμα πιο πλούσια ενημέρωση.

cy

Το κυπριακό μπάσκετ είναι σε πρώτο πλάνο και μαζί μπορούμε να το βοηθήσουμε να ανέβει επίπεδο. Η προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα και εδώ οφείλω να δώσω τα εύσημα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, που κάνει μια νέα προσπάθεια με επικεφαλής τον Λούη Δημητρίου, που δίνει και την ψυχή του για την ανάδειξη του μπάσκετ στην Κύπρο και πιστεύω πως θα κερδίσει το μεγάλο στοίχημα, έχοντας δίπλα του άτομα που θέλουν το καλό του αθλήματος, όπως ο Χάρης Νικολάου και πολλοί άλλοι.

ΥΓ: #ΑΑΣΑ

Coffee House