ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ: “ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ”

0

O Χρήστος Σαλούστρος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και παρότι αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες της ελληνικής Α1, ο ίδιος σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση που του έχει καταθέσει η ΕΘΑ.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του σταρ του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Φιλαθλητικό, μίλησε αποκλειστικά στο cyprusbasket.net για την προοπτική μετακόμισή του στην Έγκωμη για λογαριασμό της ομάδας του Γιώργου Σκαραφίγκα:

“Με τιμαει το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της ΕΘΑ. Είναι μια ομάδα που έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κάτι που σίγουρα αποτελεί κίνητρο για μένα. Το κυπριακό είναι ένα πρωτάθλημα που αναπτύσσεται διαρκώς και έχει αρκετά μεγάλη προβολή. Επίσης, πιστεύω ότι η έλευση του κόουτς Σκαραφίγκα είναι κάτι το οποίο δίνει ένα επιπλέον… αβανταζ στη συγκεκριμένη προοπτική για μένα”, τάδε έφη Χρήστος Σαλούστρος.

Το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως η μεταγραφή του στην Κύπρο βρίσκεται σε καλό δρόμο. Βέβαια, ο 25χρονος γκαρντ / φόργουορντ δεν έχει πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα. Στην ΕΘΑ, πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως θα κλείσει.

Coffee House