ΣΑΝ ΣΕ… 0-3 ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!

0

Το αρχικό 3-0 και μάλιστα με δύο ανέλπιστες νίκες κόντρα ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ, θα έπρεπε υπό φυσιολογικές συνθήκες να είχε φέρει κύμα ευφορίας στις τάξεις του Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι διοικούντες τον σύλλογο νιώθουν απόλυτα δικαιωμένοι για μία κίνηση που είχε θεωρηθεί από κάποιους κατακριτέα… Αναφερόμαστε φυσικά στην ξαφνική αντικατάσταση του Λάιονελ Γκάρετ από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός αποδεικνύεται λίρα εκατό και πείθει ακόμη και εκείνους που δεν τον ήξεραν, παρά το εξαιρετικό βιογραφικό που διαθέτει και όλη αυτή τη διαδρομή που έχει χαράξει κατά το παρελθόν στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και σε ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Πατρών, το Παγκράτι, τη Δόξα Λευκάδας και αρκετές άλλες.
appleby222
Οι Αμερικανοί Τόνι ΜακΚρέι και Ραχίμ Άπλμπι έχουν δημιουργήσει ένα φοβερό επιθετικό δίδυμο. Ο Κρις Μπράσουελ κάνει σωστά τη δουλειά του στη φροντ λάιν, ο πολύπειρος Άαρον Πέτγουεϊ σκεπάζει το καλάθι στην άμυνα, ενώ ο μοναδικός ξένος που δεν έχει δείξει πολλά πράγματα είναι ο ΜακΚόι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κακός.

Παράλληλα, βλέπουμε και την αξιοποίηση κάποιων Κύπριων παικτών, όπως του Μάριου Γεωργίου, ο οποίος είχε σημαντική συμβολή στη νίκη, αλλά και του Νάσου Κυριακού, ο οποίος ξεκίνησε βασικός για τρίτο διαδοχικό αγώνα, έβγαλε πολλή ενέργεια με το πάθος του στην άμυνα και έδωσε ρυθμό στους συμπαίκτες του.

Βέβαια, ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας της Λεμεσού θέλουν να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους και δεν σκέφτονται αυτή τη στιγμή σαν να έχουν 3-0, αλλά… 0-3.

Μόνο έτσι θα μείνει η μπάλα χαμηλά. Στον Απόλλωνα θέλουν όλα να γίνονται βήμα-βήμα και ξέρουν πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.
kyriakou

Coffee House