ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ Η ΕΘΑ

0

Το δεύτερο διαδοχικό φύλλο αγώνα με την παρουσία του Γιώργου Σκαραφίγκα στον πάγκο της πανηγύρισε η ΕΘΑ, που πέρασε σαν σίφουνας από τη Λεμεσό, συντρίβοντας την Αναγέννηση Γερμασόγειας με 85-62.

Η ομάδα της Έγκωμης συμπλήρωσε δύο ροζ φύλλα σε τρία παιχνίδια φέτος, ενώ οι νεοφώτιστοι του Σταύρου Σταύρου δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Αναγέννηση είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, κι ας είχε χάσει στα δύο πρώτα ματς, όμως αυτή τη φορά δεν μπήκε σχεδόν ποτέ στο πνεύμα του παιχνιδιού. Η ΕΘΑ ήταν καλύτερα προετοιμασμένη στο πνευματικό κομμάτι και μετά από ένα σχετικό ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξε την ψαλίδα στο τρίτο δεκάλεπτο και δεν κινδύνευσε από εκεί και πέρα σε κανένα σημείο.

Οι Αμερικανοί Πίρσον, Πακ και Γκόλντεν τράβηξαν το… κουπί στο σκοράρισμα, ενώ για τους γηπεδούχους πρώτοι σκόρερ ήταν οι Μίντλετον και Παρκς, που πέτυχαν από 16 πόντους, έκαστος.

Η κυριαρχία στα ριμπάουντ (40-27) και στις ασίστ (18-9) ήταν σημεία κλειδιά για τους παίκτες της ΕΘΑ, που δεν επηρεάστηκαν από την αστοχία τους στο περιφερειακό σουτ (4/17 τρίποντα), ούτε από το μέτριο ποσοστό τους στις ελεύθερες βολές (13/21)…

Δεκάλεπτα: 15-13, 31-38, 44-62, 62-85

Το BOXSCORE της Αναγέννησης Γερμασόγειας

anagennisis

Το BOXSCORE της ΕΘΑ

et

Coffee House