ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ

0

stylianou mikriΚαλησπέρα σε όλους τους μπασκετόφιλους του νησιού. Άλλη μια σημαντική νίκη της ομάδας μας επί του ΑΠΟΕΛ. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ντέρμπι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Το καθοριστικό τρίτο δεκάλεπτο, όμως, με την καταπληκτική άμυνα από την ομάδα μου, αποδείχτηκε αρκετό για να χτίσουμε μια διαφορά, την οποία καταφέραμε να κρατήσουμε μέχρι τέλους, ακολουθώντας για μια ακόμη φορά τις οδηγίες του προπονητή μας, με την άμυνα και την ομαδικότητα, χαρακτηριστικά στοιχεία της ομάδας που προσπαθούμε καθημερινά να χτίσουμε πάνω σε αυτά και μας έδωσαν ξανά τη νίκη.

Για εμένα προσωπικά, το πιο ευχάριστο ήταν η προσέλευση του κόσμου. Φίλαθλοι του Κεραυνού και του ΑΠΟΕΛ, αλλά και πολύς κόσμος που ήρθε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει μπάσκετ, χωρίς να υποστηρίζει κάποια ομάδα, γέμισαν όλοι μαζί το γήπεδο και δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα, όπου κάθε αθλητής χαίρεται να παίζει. Επίσης, μετά από αρκετά χρόνια σε ένα ντέρμπι Κεραυνός – ΑΠΟΕΛ πρωταγωνίστησαν και από τις δύο ομάδες Κύπριοι παίκτες. Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει και ελπίζω ότι θα φέρει κι άλλον κόσμο στα γήπεδα, αλλά και περισσότερα παιδιά στις ακαδημίες των ομάδων.

Την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε να διαχειριστούμε την χαλαρότητα που προκύπτει μετά από δύο συνεχόμενες νίκες και δουλέψαμε πολύ σκληρά, με σοβαρότητα, ίσως ακόμα περισσότερη κι από τις προηγούμενες αγωνιστικές, γιατί το παιχνίδι με την Ομόνοια κρύβει πολλές παγίδες. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για να παλεύει κάθε παιχνίδι, παίζουν χωρίς άγχος και χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν, πράγμα πολύ επικίνδυνο, κι αν δεν παρουσιαστούμε έτοιμοι να δείξουμε από το πρώτο λεπτό ποιά είναι η καλύτερη ομάδα, θα έχουμε δύσκολο απόγευμα

Ευχάριστη έκπληξη για το κυπριακό μπάσκετ, αποτέλεσε η επιστροφή του Λίνου στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας. Παράλληλα, ο Απόλλωνας συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και δείχνει ότι φέτος θέλει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Δίνουμε το μπασκετικό μας ραντεβού σήμερα στις 5. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες. Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα.

Coffee House