ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

0

papacostasΚαλημέρα σε όλους τους φίλους του αθλήματος και αναγνώστες…

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε συνεχόμενους αγώνες, με τελευταίο αυτόν με τον ΑΠΟΕΛ, που καταφέραμε και είδαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Σταθήκαμε ανταγωνιστικοί σε μια δύσκολη έδρα, με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να δημιουργεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, χωρίς έκτροπα.

Το επίπεδο διαρκώς ανεβαίνει και το μόνο σίγουρο είναι πως στο κυπριακό μπάσκετ αξίζει ακόμα περισσότερος κόσμος. Να γεμίζουν όλα τα γήπεδα, ώστε να τονώνεται η ψυχολογία των παικτών και να βρίσκουν το κίνητρο να δίνουν σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό τους εαυτό.

Εμείς δυστυχώς για άλλη μια αγωνιστική δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, παρότι ήμασταν πολύ κοντά. Αυτό που με χαροποιεί είναι πως παίζουμε ομαδικό μπάσκετ και δίνουμε την ψυχή μας σε κάθε αγώνα. Δεν σταματάμε ποτέ, ασχέτως αποτελέσματος.

Σήμερα παίζουμε εναντίον της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και αμφότεροι χρειαζόμαστε την πολύτιμη νίκη.

Από την πλευρά μας, σαν Ομόνοια, έχουμε ανάγκη όσο ποτέ να βρεθεί ο κόσμος δίπλα μας και να μας ωθήσει όπως μόνο αυτός ξέρει στη νίκη. Θεωρώ πως έχουμε απίστευτες δυνατότητες, δίνουμε την ψυχή μας για την ομάδα και χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο, χωρίς επεισόδια για να μας σπρώξουν στο ροζ φύλλο.

Θα τα πούμε την επόμενη αγωνιστική. Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία πάντοτε και χωρίς τραυματισμούς.
Κωνσταντίνος

Coffee House