ΕΘΑ: Αρκετό το ενδιαφέρον στα παιχνίδια της Ακαδημίας

39

Πλούσια η αγωνιστική δράση αυτή τη βδομάδα για ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο (10-11/11) με αμφίρροπες αναμετρήσεις σε αρκετές κατηγορίες.

Το Σάββατο, οι Έφηβοι υποδέχονται τον Όλυμπο και θέλουν να επανέλθουν άμεσα στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Κεραυνό. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί και θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και σίγουρη για τον ευατό της.
Αργότερα, οι Νεάνιδες, θα υποδεχθούν τον Κεραυνό στο απόλυτο ντέρμπι της Κατηγορίας. Η ομάδα μας που έκανε άσχημη εμφάνιση την προηγούμενη βδομάδα στην Αραδίππου, χρειάζεται να ανασυνταχθεί και να τα δώσει όλα για να επανέλθει στις επιτυχίες.

Την Κυριακή, οι Κορασίδες εκστρατεύουν στην Αραδίππου και θα πρέπει να παρουσιαστούν πειθαρχημένες για να πάρουν ακόμα ενα ροζ φύλλο αγώνα.

Οι Παμπαίδες το Σάββατο υποδέχονται την ΑΕΚ και όλοι αναμένουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί. Θα το πράξουν; Μετά την εκτός έδρας νίκη της περασμένης βδομάδας, στοχεύουν για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη.
Οι Παγκορασίδες αγωνίζονται εκτός έδρας με το ΝΒΑ και θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Η ομάδα η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, θα έχει και αυτή τη φορά απουσίες αλλά η θέληση για επιτυχία θα είναι μεγάλη. Άλλωστε είναι η τελευταία ευκαιρία για πρόκριση στην Επίλεκτη Κατηγορία.

Όλοι θα πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας και στις ομάδες μας! Με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τους ευατούς μας, την ομάδα μας και όλους τους αντιπάλους! Νικητής για άλλο ένα διήμερο να είναι το ΜΠΑΣΚΕΤ!!!

Για όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των αγώνων, επισκεφθείτε μας και στην ιστοσελίδα μας, etha-engomi.net.

Εφορία Ακαδημίας
ΕΘΑ ΕΓΚΩΜΗΣ

Coffee House