113 χρόνια ένδοξης ιστορίας και εσχάτως μεγάλης ταλαιπωρίας

0

Δεν θα πίστευα ποτέ πως ένα κείμενο για τη μεγάλη μας αγάπη θα μου δημιουργούσε μια τέτοια δυσκολία στο να το συντάξω καθώς πάντοτε αυτά τα γραπτά ήταν τα αγαπημένα μου καθώς αποτύπωνα ανιδιοτελώς τα συναισθήματα μου για μια αγάπη που με ακολουθεί από τα πρώτα μου χρόνια. Από τις αναμνήσεις της γειτονιάς μου, από τις ιαχές της Λεωφόρου που έτριζαν τα τζάμια του σπιτιού μου, από την οικογενειακή μας τρέλα, από τα εφηβικά μου χρόνια και πάει λέγοντας. Ο Βασίλης, λοιπόν, ζήτησε ένα αφιερωματικό κομμάτι για τα 113 χρόνια από την ίδρυση του μεγάλου Παναθηναϊκού. Ένα από τα topic ήταν 13 λόγοι για να γίνεις Παναθηναϊκός.

Ειλικρινά, δεν ξέρω. Ειλικρινά, παγώνει το αίμα μου με τις σκέψεις γύρω από τον μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας. Για να βρεις 13 λόγους να γίνει κάποιος Παναθηναϊκός πρέπει να αρχίσεις να ξεσκονίζεις το παρελθόν. Δυστυχώς, θα ξεκινήσω ανάποδα και θα μεταφέρω όσο καλύτερα μπορώ  τις σκέψεις μου. Αν θέλεις να γίνεις Παναθηναϊκός θα πρέπει να είσαι πραγματικά συνειδητοποιημένος. Αν ψάχνεις για χόμπι ή μόδα τότε καλύτερα άστο και πήγαινε παρακάτω.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιδιαίτερη ιστορία φίλε. Από τις διακεκριμένες οικογένειες, μέλη των οποίων συνετέλεσαν για να ιδρυθεί στην καρδιά της Αθήνας, μέχρι τις αμέτρητες επιτυχίες, τις χαρές, τις λύπες, την ιδεολογία, την εξωαγωνιστική δράση, την κοινωνική ευαισθησία μέχρι το σήμερα. Το τωρινό τσαλάκωμα σε όλα τα επίπεδα που εδώ και χρόνια του τρώει τα σωθικά.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA


Image
Coffee House