Παραδέχθηκε πως έκλεισε παίκτη ο Βόβορας

0
EUROLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εντός έδρας αναμέτρησης με την CSKA Moscow ο Γιώργος Βόβορας παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Σέλβιν Μακ.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο προσπαθήσαμε πολύ, απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα με μεγάλο μέγεθος. Ήταν καλύτερη στα σημεία και όταν επιστρέψαμε εμείς από τις μεγάλες διαφορές τους. Είχαν τον έλεγχο των ριμπάουντ και αυτό ήταν καθοριστικό για το αποτέλεσμα.

Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ εύστοχη από το τρίποντο η ΤΣΣΚΑ, ενώ στο δεύτερο είχαν τον έλεγχο στα ριμπάουντ. Συνεχίζουμε, συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Είναι ένα μεγάλο ταξίδι η φετινή Euroleague. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε για κάθε αγώνα ξεχωριστά, τώρα σκεφτόμαστε τον αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά έχουμε την Εφές» δήλωσε αρχικά.

Σχετικά με τον Σέλβιν Μακ τόνισε: «Είναι η μέρα του αγώνα, θα ήθελα να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Υπήρχε η σκέψη ότι θέλουμε έναν παίκτη για την θέση του Σάικς. Ο Μακ πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του επέστρεψε στο παιχνίδι, παρά τις μεγάλες διαφορές που «έχτιζε» η CSKA: «Όταν μπορείς να ανατρέψεις τέτοιες διαφορές κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αυτό δείχνει κάτι για την ομάδα. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε την διάρκεια. Στο 52-53 ήταν κομβικό σημείο, γιατί είχαμε οκτώ deflections μέχρι τότε. Αυτό θέλουμε, αλλά σε εκείνο το σημείο κάναμε κάποια τακτικά λάθη. Η ΤΣΣΚΑ ανέβασε ξανά την διαφορά και μετά δεν ήταν εύκολο να γυρίσει για τρίτη φορά το ματς. Ανεξάρτητα από το παιχνίδι, αυτό το DNA θέλουμε να έχουμε. Αυτός πρέπει να είναι ο χαρακτήρας μας, να παλεύουμε για κάθε κατοχή».

Αναφορικά με τον Παπαγιάννη και τον Μποχωρίδη είπε: «Είναι πολύ σημαντική η εικόνα τους. Ο Γιώργος κάνει εξαιρετική δουλειά, μπορεί να μην αποτυπώνεται στην στατιστική, όπως για παράδειγμα η άμυνα στο πικ εν ρολ. Έχει αλλάξει η ταχύτητά του. Μας δίνει κάτι που κάθε ομάδα σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται. Ο Λευτέρης μπορεί να βοηθήσει σε θέση πόιντ γκαρντ, αλλά είναι πιο απελευθερωμένος ως δεύτερος γκαρντ. Καταλαβαίνει και διαβάζει το παιχνίδι, βοηθά την ομάδα ακόμα και σε κατηγορίες που δεν φαίνονται. Παλέψαμε αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, χάσαμε στο γήπεδό μας. Πρέπει να κερδίζουμε στην έδρα μας».

Coffee House