Έτοιμη για την Πορτογαλία η Εθνική Κύπρου

0

Η Εθνική Κύπρου είναι έτοιμη για την 3η αγωνιστική της προ-προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία εκτός έδρας την Πέμπτη (26/11) στις 21:30 ώρα Κύπρο, μία αναμέτρηση η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το κανάλι Cytavision Sports 2HD.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται από χθες (24/11) στην Πορτογαλία, όπου προπονήθηκε το απόγευμα της ημέρας, ενώ σήμερα θα ακολουθήσουν δύο ακόμα προπονήσεις.

Η Πορτογαλία είναι μία αρκετά ποιοτική ομάδα που έχει ως στόχο την διάκριση στον όμιλο, με την Κύπρο να στοχεύει σε μία καλή εμφάνιση, στην προσπάθεια της να κάνει την έκπληξη απέναντι στους Πορτογάλους.

Στον όμιλο έως τώρα η Κύπρος μετράει δύο ήττες, από την Λευκορωσία και την Αλβανία στην 1η και 2η αγωνιστική αντίστοιχα. Από την άλλη η Πορτογαλία είχε επικρατήσει της Αλβανίας με 70-62 εντός έδρας, ενώ γνώρισε την ήττα με 72-56 από την Λευκορωσία εκτός έδρας.

Θυμίζουμε πως για την 4η αγωνιστική του ομίλου η Κύπρος θα αγωνιστεί απέναντι στην Λευκορωσία, το Σάββατο (28/11) στις 17:00 ώρα Κύπρου.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών αποτελείται από τους:

Καλαθοσφαιριστές:

Γιανναράς Ιωάννης (ΑΕΚ Λάρνακας), Ηλιάδης Στέφανος (ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας), Θεοχαρίδης Γιώργος (Κεραυνός Στροβόλου), Κουμής Μιχάλης (Ε.Ν. Παραλιμνίου), Λοϊζίδης Χρίστος (ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας), Μαντοβάνη Ρομπέρτο (ΑΕΚ Λάρνακας), Μάρκου Παναγιώτης (Απόλλων Λεμεσού), Μιχαήλ Σάιμον (Κεραυνός Στροβόλου), Ραζής Χριστόφορος (Κεραυνός Στροβόλου), Στυλιανού Νίκος (Κεραυνός Στροβόλου), Τίγκας Φίλιππος (Απόλλων Λεμεσού), Τρετιακόβ Γιώργος (Ομόνοια Λευκωσίας).

Προπονητής: Γαβριήλ Λίνος

Βοηθοί Προπονητές: Ματσεντίδης Μιχάλης, Γρηγορίου Στέλιος

Φυσιοθεραπευτής: Κυριακίδης Σεραφείμ

Φροντιστής: Γιαννακού Λεωνίδας

Αρχηγός Αποστολής: Καπιτανής Γιαννάκης

Πηγή: cbf.basketball

Coffee House