Παπαπέτρου: «Σημαντικό ότι ταξιδεύουμε με τσάρτερ»

0

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τοποθετήθηκε αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 16η αγωνιστική της EuroLeague, και στάθηκε στο τσάρτερ που ναύλωσε η ΚΑΕ.

Από μέρους του ο αρχηγός της ομάδας, Ιωάννης Παπαπέτρου, δήλωσε: «Έχουμε δύο δύσκολα ματς, το πρόγραμμα είναι πιεσμένο, αλλά είμαστε σε καλύτερη μοίρα τώρα. Και η διοίκηση έκανε ό,τι μπορούσε για να μας βοηθήσει, βάζοντας τσάρτερ για το Τελ Αβίβ και το Βελιγράδι. Είναι σημαντικός για εμάς ο τρόπος που θα ταξιδέψουμε. Πολλοί ταξιδεύουν με ανταποκρίσεις και ταλαιπωρία στον καιρό του κορονοϊού. Η Μακάμπι είναι σε μία κοντινή θέση με εμάς, ψάχνει νίκες, όπως και εμείς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Αναφορικά με την αυριανή αντίπαλο του «τριφυλλιού» σημείωσε ότι: «Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε μία μεγάλη νίκη και εμείς έχουμε καλή ψυχολογία από τις δύο καλές εμφανίσεις απέναντι σε Ρεάλ και Άλμπα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Μακάμπι έχει καλούς και επικίνδυνους παίκτες. Κινητήριος μοχλός της είναι ο Ουίλμπεκιν, αυτόν πρέπει να περιορίσουμε».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ανέφερε πως: «Δουλεύουμε πολύ καλά. Νιώθω σαν να χτίζουμε αυτό που θέλουμε. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει με τα λόγια, στα δύο τελευταία ματς βγάζουμε ένα μαχητικό και ομαδικό πνεύμα. Έχουμε κάνει βήματα μπροστά. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε αυτή την απόδοση σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».