Παύλος Σταυρινίδης στο CB: «Σε ανοδική πορεία η κυπριακή καλαθόσφαιρα» (vid)

0

Ο Παύλος Σταυρινίδης επέστρεψε στην Κύπρο για διακοπές αλλά και προπονήσεις με την Εθνική Κύπρου και μίλησε αποκλειστικά στο CyprusBasket και τον Νεοκλή Θεοχαρίδη.

 

Ο Παύλος γύρισε από το κολέγιο της Καλιφόρνια, που είναι από τα καλύτερα στον κόσμο, και μίλησε στο CB. Για τη ζωή στις ΗΠΑ, τους στόχους του, την Εθνική μας Ομάδα και το μέλλον της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

«Η Αμερική είναι πολύ διαφορετική από την Κύπρο. Εκεί βλέπεις πως είναι ο κόσμος, εμείς είμαστε μια… στάλα μπροστά τους. Σε όλη μου τη ζωή το ονειρευόμουν αυτό», τόνισε μεταξύ άλλων στην αρχική του τοποθέτηση.

Όσο για την περσινή χρονιά ανάφερε ανάμεσα στα άλλα: «Τα πρωταθλήματά μας ακυρώθηκαν λόγω covid γι’ αυτό ήταν και μια πολύ δύσκολη χρονιά. Μου αρέσει πολύ να είμαι μέλος της Εθνικής, απολαμβάνω να είμαι εδώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Παύλος Σταυρινίδης είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον του μπάσκετ στην Κύπρο: «Γίνονται πολύ καλές κινήσεις στην Ομοσπονδία και ειδικά στο κομμάτι της Εθνικής. Γίνεται εξαιρετική δουλειά στις μικρές ηλικίες. Η κυπριακή καλαθόσφαιρα είναι σε ανοδική πορεία και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό ειδικά για τους νέους αθλητές που βλέπουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό».

Όσο για τους στόχους του; «Στόχος μου είναι να πάρω το πτυχίο μου σε δύο χρόνια. Μέχρι τότε θα δούμε», είπε σχετικά.

Τέλος, σε ερώτηση για τον τους γονείς του απάντησε πως: «Ό,τι είμαι σήμερα, οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά που έχω ως άνθρωπος τα οφείλω στους γονείς μου και τους ευχαριστώ».

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CyprusBasket.net (@cyprusbasket)

Coffee House