Κοντός: «Το αργότερο ως την Πέμπτη κλείνει του προπονητή»

0

Ο Δημήτρης Κοντός προανήγγειλε άμεσα εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Πρίφτη να είναι ψηλά στη λίστα.

Οι προσεχείς 1-2 μέρες θα είναι καθοριστικές για το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

«Το θέμα του προπονητή θα ξεκαθαρίσει αύριο ή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη. Αν ο Πρίφτης φύγει από την Ούνιξ και φύγει ο Κάτας, θα είναι μεγάλο φαβορί γιατί συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ψάχνει ο Παναθηναϊκός», τόνισε.

Για την απόφαση του Ντίνου Μήτογλου να μετακομίσει στην Αρμάνι Μιλάνο είπε: «Το κενό που αφήνει ο Μήτογλου είναι μεγάλο, αλλά έχανε λίγο τη λογική του να φτάνει σε τέτοια ύψη το ποσό που πρόσφερε για ανανέωση ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα είχε κάνει συζήτηση μαζί του τον Σεπτέμβρη και τον Γενάρη. Ο Μεσίνα έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο να πάρει την απόφαση να πάει στην Αρμάνι».

Τέλος, για τις περιπτώσεις των Νίκου Χουγκάζ και Κώστα Αντετοκούνμπο ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει δεδομένα τον Χουγκάζ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά πριν κλείσει το θέμα του προπονητή δεν κάνει τέτοιες κινήσεις. Όταν τελειώσει του προπονητή, θα προχωρήσουν πολλά θέματα».

Ακούστε ΕΔΩ όλα όσα είπε

Coffee House