Στις αρχές του νέου έτους είχαμε αποκαλύψει πως ο Καλίστους Εζιούκβου αποτελεί μεταγραφικό στόχο κυπριακών ομάδων. Ο πρώην “πύργος” του Τόνυ Κωνσταντινίδη στη Ροβινάρι θα έρθει τελικά για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ!
Η κατάκτηση του κυπέλλου άνοιξε την όρεξη στους γαλαζοκίτρινους, που θέλουν να κάνουν το νταμπλ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. O 30χρονος πάουερ φόργουορντ / σέντερ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του Λάρι Τέρνερ!
Ο Γιώργος Βόβορας “χτένισε” την αγορά, κατέληξε στην περίπτωσή του και η διοίκηση έκανε τη μεγάλη υπέρβαση για να τον φέρει στην Κύπρο. Ο έμπειρος άσος έχει παίξει κατά το παρελθόν στην ιταλική Ρόμα, καθώς και στις ελληνικές Πανελευσινιακό (με προπονητή τον Γιώργο Σκαραφίγκα) και Ρέθυμνο.






