Σφαιρόπουλος: «Έχουμε την ποιότητα και την ποσότητα να ανταποκριθούμε»

0

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του φάνηκε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου συστήματος της Ευρωλίγκας λόγο του βάθους πιυ διαθέτει στο ρόστερ του.

Image

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν για τη διεξαγωγή αυτού του υψηλού επιπέδου τουρνουά. Μία καλή ευκαιρία για μας να δούμε που βρισκόμαστε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε τα καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της σεζόν. Είμαι χαρούμενος που ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο τουρνουά του Ηρακλείου που έχει τόσο φιλόξενους ανθρώπους κι ελπίζω να γίνει θεσμός. Τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξή που μας δείχνει στο διάστημα που βρισκόμαστε εδώ».

Για τη νέα Ευρωλίγκα: «Είναι τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα, περισσότερα ταξίδια και πιο δύσκολα ματς. Πέντε εβδομάδες θα δώσουμε διπλά παιχνίδια οπότε πρέπει να κρατήσουμε φρέσκους τους παίκτες αφού είναι λογικό να εμφανίζονται πιο κουρασμένοι. Κάθε ματς θα είναι σημαντικό αφού δεν υπάρχει η πρώτη φάση που δεν είχε μεγάλη σημασία. Η συνέπεια θα είναι το μυστικό για την πορεία. Το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει και την ποιότητα και την ποσότητα να ανταποκριθεί. Επίσης οι οπαδοί μας θα έχουν την ευκαιρία να μας δουν σε περισσότερα παιχνίδια και σε πιο σημαντικά και είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσουν όπως κάνουν πάντα».

O Perasovic από την πλευρά του ανέφερε: «Δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσο θα μας επηρεάσει. Είναι σίγουρα διαφορετική χρονιά. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερο ρόστερ, περισσότερα ταξίδια και μεγαλύτερη συγκέντρωση από όλους μας. Η αλλαγή είναι σίγουρα προς το καλύτερο για το μπάσκετ»

Για τον Μπουρούση ανέφερε: «Είχε μια εκπληκτική σεζόν πέρυσι, είναι σπουδαίος παίκτης και φέτος θα παίξει το ίδιο καλά. Είναι… πεινασμένος για το μπάσκετ. Έπαιξε στον Ολυμπιακό και τώρα πήγε στον μεγάλο «εχθρό» οπότε περιμένω κι εγώ να τον δω πως θα ανταποκριθεί αν και είμαι σίγουρος πως θα παίξει καλά».

Για τη δυναμικότητα και την ποιότητα του τουρνουά, ο κόουτς της Έφες είπε: «Πρόκειται για ένα τουρνουά επιπέδου Ευρωλίγκας και αυτό μας κάνει χαρούμενους αφού παίζουμε ανταγωνιστικά παιχνίδια τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τις αδυναμίες μας. Όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης είναι ευγενικοί και μας βοηθούν όποτε τους χρειαστούμε».

Τέλος ο Radonic Ράντοβιτς συμπλήρωσε: «Τα πάντα θα είναι διαφορετικά. Καινούρια διοργάνωση και ανυπομονούμε να ξεκινήσει γιατί μόνο μέσα από τη διαδικασία θα την μάθουμε».