Οι “χρυσοί” παίδες έγιναν έφηβοι και “οργιάζουν”!

0

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που η Εθνική Ομάδα Κ16 Ανδρών έκλεψε την παράσταση στο “Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερίας”, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γ’ κατηγορίας. Τι έχουν απογίνει όμως;

Image

Φέτος, έχουν ανέβει έναν χρόνο ηλικιακά και αγωνίζονταν από το παιδικό στο εφηβικό. Μάλιστα, παρότι είναι νεαρότεροι από την πλειονότητα των αντιπάλων τους, έχουν εντυπωσιακή παρουσία στις ομάδες στο πρωτάθλημα Κ18 Α’ κατηγορίας.

Οι επιδόσεις τους την τέταρτη αγωνιστική είναι πολύ υψηλές. Στο ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς και την ΑΕΛ, ο “ντελικάτος” Γιάννης Αχιλλέως πάλεψε και είχε εξαιρετική απόδοση με 17 πόντους, όμως ο μαχητικός Ραφαήλ Παπαϊωάννου ήταν ασταμάτητος με 20 πόντους και αναδείχτηκε νικητής.

Το ντέρμπι του Ζήνωνα με τον Όλυμπο έκλεψε την παράσταση, έχοντας πολυτιμότερο παίκτη τον Ρομπέρτο Αλεξάνδρου, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του κοντέρ 25 πόντους. Δεν πήγε πίσω ο… κουμανταδόρος του Μιχάλη Μιχαήλ, Παύλος Στυλιανού με 15 πόντους, ενώ ο Βίκτορας Χριστοφίδης έκλεισε την εντυπωσιακή τριπλέτα με απολογισμό 10 πόντους. Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Παπαλουκας έμεινε στους 8 πόντους, αλλά αποτέλεσε τον ιθύνοντα νου του Ευρυπίδη Ανδρέου.

Χαμηλά έμειναν οι Ηρόδοτος Σασάκαρος και Δημήτρης Ιασωνίδης, οι οποίοι είχαν αμφότεροι από 3 πόντους στις ευρείες έκτασης ήττες του ΑΠΟΠ και της Πετρολίνα ΑΕΚ από τον Κεραυνό Στροβόλου και τον ΑΠΟΕΛ, αντίστοιχα.