Ο Παναθηναϊκός σε ένα από τα χειρότερα φετινά του παιχνίδια, γνώρισε την ήττα από την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη με 84-63.
Οι γηπεδούχοι από την αρχή της αναμέτρησης ξεκίνησαν με το πόδι στο… γκάζι και στο ημίχρονο βρέθηκαν στο +16, 44-28. Το παιχνίδι και στο δεύτερο μισό δεν άλλαξε καθόλου, με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να χάνει και τον Σίνγκλετον, ο οποίος ήταν το μοναδικό στήριγμα του Τζέιμς, ο οποίος ήταν απελπιστικά μόνος.
Έτσι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε την νίκη και κάλυψε και την διαφορά με την οποία είχε χάσει στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας έτσι το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων.
Τα δεκάλεπτα: 27-16, 44-28, 60-45
Φενέρμπαχτσε (Ομπράντοβιτς): Άντιτς 2, Μπογκντάνοβιτς 7, Σλούκας 12 (2), Νάναλι 10 (2), Βέσελι 13, Ντίξον 5 (1), Κάλινιτς 6, Ντουβερίογλου 13, Ντατόμε 16 (4).
Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 13 (2), Νίκολς, Ρίβερς 11 (3), Τζέιμς 25 (2), Φώτσης 1, Φελντέιν 4, Γκάμπριελ 3, Τζεντίλε 2, Μπουρούσης 2, Καλάθης 2 (1/8 σουτ).
MVP
Ο Λουίτζι Ντατόμε ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα τυ με 16 πόντους.
Key Factor
Ο Αχμέτ Ντουβερίογλου εμφανίστηκε από το πουθενά και τράβηξε από… τα μαλλιά την απουσία του Ούντο, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 13 πόντους.
Καλύτερος ηττημένος
Ο Μάικ Τζέιμς με 25 πόντους ήταν ότι καλύτερο είχε ο Παναθηναϊκός στο παρκέ.
Η απογοήτευση…
Ο Νικ Καλάθης βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα μένοντας στους 2 πόντους με 1/8 προσπάθειες.







