Κινδυνεύει να τιναχθεί ο τελικός στον αέρα εάν δεν αποχωρήσουν οι οπαδοί του Άρη απο τις θέσεις που θα έπρεπε να μείνουν κενές.
Οι διαιτητές ξεκαθάρισαν στην Αστυνομία πως αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, τότε δεν πρόκειται να ξεκινήσει με τίποτα η αναμέτρηση στο Nick Gallis Hall.
Μιλώντας στη NOVA, ο Τόμι Σχινάς τόνισε πως δόθηκε στις αρχές χρονικό περιθώριο 15’ για να καθαρίσουν οι εξέδρες πίσω από τους πάγκους, στα επίσημα του Αλεξάνδρειου.
Πιο συγκεκριμένα, εκεί βρίσκονται υπεράριθμοι φίλοι του Άρη, κάτι που «παραβιάζει» τα όσα είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες, η ΕΟΚ και η Αστυνομία.
Υπό… κανονικές συνθήκες, εκεί θα έπρεπε να υπάρχουν 150 άτομα του Άρη κι άλλα τόσα του Παναθηναϊκού, με σχετικές προσκλήσεις από την ελληνική ομοσπονδία.






