Τα πήρε στο… κρανίο ο Πόποβιτς με όσα λέγονται για Λέοναρντ-Σπερς!

0

Έγκυρα αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο πως ο Καουάι Λέοναρντ είναι έντονα δυσαρεστημένος με τους Σπερς για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον τραυματισμό του.

Image

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς χαρακτήρισε ανοησίες όσα λέγονται και ξεκαθάρισε ότι όλα είναι καλά ανάμεσα στον ηγέτη των «σπιρουνιών» και την ομάδα.

«Η αποθεραπεία πηγαίνει πιο αργά από ότι περιμέναμε. Μακάρι να πήγαινε πιο γρήγορα.Αν είναι κάνουμε το ίδιο λάθος με το παρελθόν, καλύτερα να το πάμε συντηρητικά. Κρατήσαμε κάποτε τον Τίμι Ντάνκαν εκτός από τα πλέι όφ γιατί πονούσε το γόνατο του αν και μπορούσε να παίξει. Έτσι δεν βλέπω τον λόγο να κάνουμε κάτι διαφορετικό από ό,τι πράξαμε με κάποιον άλλο παίκτη. Αλλά, κάποιοι άνθρωποι, για κάποιο λόγο θέλουν να κάνουν κάτι άλλο. Δεν πειράζει. Αυτό όμως δεν θα επηρεάσει εμένα, την ομάδα ή οποιονδήποτε άλλον» δήλωσε ο προπονητής του Σαν Αντόνιο, ενώ πρόσθεσε πως:

«Κανείς δεν θέλει να επιστρέψει στο παρκέ περισσότερο από τον Καουάι. Νομίζω εγώ είμαι το νούμερο δύο. Οι συμπαίκτες του τον θέλουν επίσης πίσω. Όλοι τον θέλουν πίσω. Δεν είναι ο Καουάι Λέοναρντ που ήταν όταν ήρθε εδώ αυτός που είναι τώρα. Αυτό δείχνει πόσα “έδωσε” για να φτάσει εδώ. Προφανώς και δεν θέλει να χάνει παιχνίδια. Είναι απογοητευτικό για όλους. Το να ανακαλύπτει όμως κάποιος, ότι κάτι συμβαίνει με εκείνον και με τους συμπαίκτες του, είναι απλά ανόητο».