Οι… “Fantastic Five” της Καλαμάτας και ο MVP Χάρης Μάραντος!

0

Έχοντας την τύχη να μεταδώσω ζωντανά αρκετούς αγώνες του 12ου Πανελληνίου Τουρνουά Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας&Κύπρου αλλά και να παρακολουθήσω δια ζώσης ακόμη περισσότερους ήρθα πιο κοντά με διάφορους ανθρώπους τους οποίους δε γνώριζα καν πριν από 1 περίπου βδομάδα.

Image

Όπως είναι λοιπόν φυσικό και έχοντας σαν πάγια αρχή να λειτουργώ ως επί το πλείστον καθοδηγούμενος από το συναίσθημα και όχι τόσο με τη λογική απέκτησα μέσα από τις μεταδόσεις διάφορες συμπάθειες. Μία από αυτές δεν είναι άλλη από την ομάδα της Καλαμάτας.

Γνωρίζοντας αρχικά τον κύριο Ανδρέα Μάρκου (κύριος με Κ κεφαλαίο) και προετοιμάζοντας τις σημειώσεις μου για τον αγώνα Καλαμάτας-Ρόδου διαπίστωσα πως η παρέα αυτή κατέβηκε στο νησί μας λόγω διάφορων ατυχιών με μόλις 5 καλαθοσφαιριστές στη σύνθεση της αφού όπως πληροφορηθήκαμε θέλησαν παρά τους τραυματισμούς να τηρήσουν το λόγο τους και να μην… “κρεμάσουν” τους διοργανωτές.

Οι Μάρκου, Σουρίλας, Ξεροβάσιλας, Γιαλλέλης παρέα με τον MVP Μάραντο (ο οποίος αναμένουμε να τύχει αποθεωτικής υποδοχής στην Καλαμάτα) προσκόμισαν δια στόματος του γραφόντος το παρατσούκλι “Fantastic Five” που ελπίζουμε να τους ακολουθεί για πάντα. Τα παιδιά αυτά απέδειξαν περίτρανα πως η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός διδάσκοντας παράλληλα ήθος και αυταπάρνηση πάντοτε μέσα στα πλαίσια της ευγενής άμιλλας.

Εκτός όμως από τις εντυπώσεις η παρέα απ’την Καλαμάτα είχε και την τύχη να έχει στη σύνθεση της τον MVP του τουρνουά Χάρη Μάραντο. Ο πιστολέρο της “Μαύρης Θύελλας” (που λέει και ο Γεωργούντζος) ολοκλήρωση τη διοργάνωση με αριθμούς που… τρομάζουν! Οι 29.7 πόντοι μέσο όρο αλλά και τα 20 (!!!) σκουπίδια που μάζευε σε κάθε αναμέτρηση παραπέμπουν περισσότερο σε Forward/Center του NBA και όχι για δικηγόρο που κατέβηκε πενταήμερη στην Κύπρο και ως εκ τούτου πανάξια του απονεμήθηκε αυτό το βραβείο!

Νιώθω τυχερός που γνώρισα τη συγκεκριμένη παρέα και τους εύχομαι ότι καλύτερο τόσο επαγγελματικά όσο και στην… καλαθοσφαιρική τους καριέρα!

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Κ. Κόκκινος