Μπερτομέου: «Η Euroleague διακόπτεται τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου» (pic)

0

Με ένα γράμμα προς τους φιλάθλους, ο Τζόρντι Μπερτομέου διευκρινίζει πως για λόγους ασφαλείας και υγείας, η Euroleague αναβάλλεται μέχρι τις 11 Απριλίου.

Image

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague απευθύνεται με ένα γράμμα στους φιλάθλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και εξηγεί τα μέτρα που πρέπει να πάρει, λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

«Από την πρώτη στιγμή που ο COVID-19 έφτασε στην Ευρώπη, αντιμετωπίσαμε το θέμα με την μέγιστη σοβαρότητα και ακολουθήσαμε διεξοδικά τις οδηγίες των εθνικών και τοπικών Κυβερνήσεων, όπως και των παγκόσμιων Αρχών. Αυτό μας οδήγησε στο να πάρουμε αποφάσεις που δεν είναι αρεστές, συμπεριλαμβανομένων κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια ή αλλαγή γηπέδων, που κατέστρεψε τον πιο πολύτιμο θησαυρό μας, τους οπαδούς και οι εξελίξεις μας ανάγκασαν να αναβάλλουμε προσωρινά τα πρωταθλήματά μας, για να προφυλάξουμε τους συμμετέχοντες και τους φιλάθλους και να συμβάλλουμε στις προσπάθειες που κάνει η κοινωνία μας να παλέψει με την πανδημία.

Τα παιχνίδια μας θα αναβληθούν τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου 2020 και θα εξακολουθούμε να δεσμευόμαστε πως θα προσφέρουμε ένα τέλος που να αξίζει σε αυτή την εκπληκτική μέχρι τώρα σεζόν», αναφέρει μεταξύ άλλων το γράμμα του.

Δείτε το γράμμα στο EuroleagueGreece