Νίκολα Γιόκιτς: Ο… χοντρούλης είναι ο καλύτερος σέντερ του ΝΒΑ! (pics & vid)

0

Ο Νίκολα Γιόκιτς κάνει ιστορικές εμφανίσεις και οδηγεί τους Νάγκετς, οι οποίοι ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια και έφτασαν μέχρι το Game 7 κόντρα στους Κλίπερς.

Image

Δίχως καμία αμφιβολία οι Νάγκετς είναι η πιο μαχητική ομάδα των playoffs. Ξεκίνησαν μουδιασμένα, δείχνουν δείγματα μη σταθερότητας, αλλά παράλληλα έχουν τρομερή επιμονή, πίστη και τελικά καταφέρνουν να παίρνουν πολύτιμες νίκες.

Τι και αν βρέθηκαν με 3-1 πίσω στην σειρά με τους ΚλίπερςΓια ακόμα μια φορά πήγαν την σειρά στα 7 ματς και θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στους Τελικούς.

Είναι η 4 συνεχόμενη φορά σε σειρά που φτάνουν μέχρι το Game 7 για να διεκδικήσουν την πρόκριση τους, ενώ καταφέρνουν και έχουν τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέφουν από μεγάλες διαφορές, όπως στο τελευταίο παιχνίδι που είχαν επιμέρους σκορ 30-8 και ανέτρεψαν διαφορά 19 πόντων.

Παράλληλα, από το 1997 είναι η πρώτη ομάδα που έχει επιστρέψει από διαφορά 15 πόντων τρεις φορές, όταν είναι μπροστά στον αποκλεισμό. Ένας βασικός λόγος που οι Νάγκετς καταφέρνουν να επιβιώνουν και να λάμπουν έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι Νίκολα Γιόκιτς.

Διαβάστε περισσότερα, δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο gazzetta.gr