Σίλερ: «Σημαντικοί οι Νέντοβιτς και Παπαπέτρου για τον Παναθηναϊκό»

0

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ: «O Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη σε μέγεθος ομάδα με υψηλό physicality. Είναι η κορυφαία ομάδα της Euroleague σε επιθετικά ριμπάουντ, επομένως τα ριμπάουντ και το physical παιχνίδια θα είναι κομβικά στοιχεία για την έκβαση του ματς.O Νέντοβιτς είναι πολύ σημαντικός για εκείνους, όπως και ο Παπαπέτρου. Θα είναι σωματικό ματς και πρέπει να είναι έτσι για να κάνουμε ένα καλό ματς από πλευράς μας».

Image

Για το φιλικό που είχαν δώσει πριν την σεζόν οι δύο ομάδες: «Είναι παρόμοιες ομάδες και έχουν βελτιωθεί από το φιλικό ματς που είχαμε δώσει στο Κάουνας».

Για τον Νέντοβιτς: «Είναι χαρισματικός και ταλαντούχος παίκτης, αισθάνεται καλά γιατί έχει κάνει μέχρι στιγμής πολύ καλά ματς. Ο στόχος μας είναι να μην έχει ανοιχτά σουτ και να πάρει αυτοπεποίθηση μέσα από αυτά».

Για τον Παπαπέτρου: «Ο Παπαπέτρου είναι ένας πολύ physical παίκτης στο ”3” και πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του μαρκαρίσματός του».

Για τον κορονοϊό: «Η εποχή είναι δύσκολη με τον ιό, ειδικά για την ομάδα χάνει λεφτά, πολλές φορές περισσότερα από άλλες ομάδες, καθώς πάντα το γήπεδο είναι γεμάτο. Θα παλέψουμε με ό,τι έχουμε».