Ολυμπιακός: Σε 30 λεπτά είχε 19 λάθη και 10 εύστοχα σουτ εντός πεδιάς

0

Το Gazzetta.gr αναλύει την στατιστική εικόνα του Ολυμπιακού στα τρία τελευταία δεκάλεπτα του αγώνα με την Εφές. 


Ο Ολυμπιακός πέταξε στα σκουπίδια το εκπληκτικό μπάσκετ της πρώτης περιόδου και στη συνέχεια μεταμορφώθηκε σε μία ομάδα η οποία είχε εκ διαμέτρου αντίθεση παρουσία στο παρκέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο δεκάλεπτο είχε 26 πόντους με 7/11 δίποντα και 4/6 τρίποντα, μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ και υπέπεσε σε 2 λάθη.

Στα υπόλοιπα 30 λεπτά της αναμέτρησης πρόσφεραν 27 πόντους με 5/8 βολές, 4/19 δίποντα, 2/13 τρίποντα, 15 ριμπάουντ, 8 ασίστ και υπέπεσε σε 19 λάθη!

Χαρακτηριστικό είναι πως στις τρεις τελευταίες περιόδους ο Ολυμπιακός έκανε σχεδόν τα διπλάσια λάθη από τα εύστοχα σουτ εντός πεδιάς. Για την ακρίβεια οι Πειραιώτες έκαναν 19 λάθη και ευστόχησαν σε δέκα προσπάθειες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ