Περηφάνια Μουζουρίδη: «Η μικρή μας Κύπρος πήρε για ακόμα μια φορά άριστα…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

0

Η μικρή μας Κύπρος, πήρε για μια ακόμα φορά άριστα σαν διοργανώτρια χώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA. Οι σημαντικές εμπειρίες που αποκομίσαμε σαν διοργανωτές, βάζουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις, έχοντας διασφαλίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της FIBA Europe.

Image

Αγωνιστικά δεν κρυφτήκαμε ποτέ και δεν θα το πράξουμε ούτε αυτή τη φορά. Δεν μας αρέσει να ωραιοποιούμαι καταστάσεις, ούτε να μην αντιμετωπίζουμε κατάματα την πραγματικότητα, καθώς μόνο έτσι μπορείς να βελτιωθείς και να έχεις μεγαλύτερες προσδοκίες για το μέλλον.

Ο στόχος της διάκρισης δεν επιτεύχθηκε, έστω και αν χάθηκε στο σουτ στον πρώτο αγώνα με το Κόσοβο. Πρέπει ωστόσο να αναγνωρίσουμε ότι η όλη εικόνα της ομάδας και κυρίως η νοοτροπία που χτίζεται στην Εθνική Γυναικών, είναι στοιχεία που μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Παρουσιάστηκε μια ανανεωμένη Εθνική ομάδα, που έχει αποδείξει ότι έχει προοπτική για το μέλλον και είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα έρχονται.

Εμείς απλά θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, για να στηρίξουμε με κάθε τρόπο οτιδήποτε έχει να κάνει με την ανάπτυξη και την πρόοδο της καλαθόσφαιρας.

#CyprusBasketball #OneLoveOnePassion #TeamCyprus