Καρπετόπουλος: «Άστοχες οι δηλώσεις Μπαρτζώκα»

0

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρεται στις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Image

Δείτε ένα απόσπασμα των όσων έγραψε στα ΝΕΑ:

Δεν βρήκα καθόλου παράδοξο το γεγονός ότι ο ΠΑΟ κέρδισε στο μπάσκετ τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Και πέρσι  ο ΠΑΟ στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας είχε πάει στο ΣΕΦ με πολλά προβλήματα (χωρίς τον Νέντοβιτς μάλιστα) και είχε κερδίσει έναν Ολυμπιακό που κυνηγούσε την είσοδό του στην οκτάδα της διοργάνωσης. Παράδοξες βρήκα μόνο τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα. Σε γενικές γραμμές ο κόουτς είπε ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ήθελε τον Ολυμπιακό να είναι φαβορί του έκανε κακό, ενώ πρόσθεσε πως ήττες σαν αυτές που γνώρισε η ομάδα του «τη βοηθάνε να μεγαλώσει».

Η περί περιρρέουσας ατμόσφαιρας παρατήρηση θα είχε νόημα αν ο ίδιος είχε φροντίσει να πει πρι από το ματς ότι η ομάδα του δεν είναι φαβορί, ότι φαβορί είναι ο ΠΑΟ κτλ. Αν το έλεγε όμως, θα γελούσαν και οι πέτρες: Ο ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα κάνει φέτος μία χωρίς προηγούμενο συλλογή από ήττες και ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ ήταν αήττητος. Καμία περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν έφταιγε: έφταιγαν τα συνηθισμένα του άγχη. Όσο για την διαπίστωση ότι μία ομάδα μεγαλώνει με ήττες θα ήθελα απλά να πω ότι αν μεγάλωνε ο Ολυμπιακός κάθε φορα που με προπονητή τον Μπαρτζώκα χάνει από τον ΠΑΟ, σήμερα θα τον φώναζαν να παίζει στο ΝΒΑ γιατί η Ευρώπη θα του έπεφτε μικρή…