Με Λείβα στο τιμόνι προς τη σωστή κατεύθυνση η Εθνική μας!

0

Ο Νεοκλής Θεοχαρίδης παρακολούθησε με προσοχή την χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής Κύπρου με την Αυστρία και καταγράφει τα συμπεράσματά του.

Image

Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, είτε τηλεοπτικά είτε πήγαν στο γήπεδο, δεν μπορούν παρά να ένιωσαν όμορφα. Παρά την ήττα από την πρωτοπόρο και καλύτερη ομάδα του ομίλου Αυστρία, μπορούν να ελπίζουν σε πολύ καλύτερες ημέρες. Κατά γενική ομολογία παρακολουθήσαμε μία ομάδα με σωστή κατεύθυνση, με πάθος και ξεκάθαρους ρόλους τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα, που ήταν ένα κομμάτι στο οποίο παρουσιάζαμε έντονη αδυναμία ως ομάδα τα τελευταία χρόνια, η επίθεσή μας χτυπούσε με πολυδιάστατος τρόπους, είτε με πικ εν ρολ, είτε με σκριν μακριά από τη μπάλα.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε σταθερό παιχνίδι από το low Post, εντούτοις μέσα από την επιθετική μας λειτουργία σημειώσαμε αρκετούς πόντους από το ζωγραφιστό.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τους Αυστριακούς ξεχώρισαν οι Παντελη, Τίγκας, Σιμιτζής, Στυλιανού, Μαντοβάνι αλλά και ο πρωτοεμφανιζόμενος Μουόσα. Είμαστε, όμως, σίγουροι ότι ο κόουτς Λείβας στην πορεία έχει πολλά να πάρει και από τους υπόλοιπους όπως είναι ο Γιαννάρας, ο Ηλιάδης και ο Κουμή. Αξιοσημείωτη ήταν η απουσία του Σάιμoν Μιχαήλ, που ήταν στο γήπεδο, και είναι ένας παίκτης τον οποίο ο ομοσπονδιακός μας προπονητής τον γνωρίζει καλύτερα από όλους.

Είμαστε πεπεισμένοι πως το μέλλον της Εθνικής μας μόνο καλύτερο μπορεί να γίνει.