Ο… «ηλεκτρικός» πάγκος του Κεραυνού – 137 ημέρες, 4 προπονητές

0

Όλα γύρω αλλάζουνε λέει το γνωστό έντεχνο άσμα και εξαίρεση δε θα μπορούσε να αποτελέσει και ο αθλητισμός.

Image

Η ομάδα του Κεραυνού Στροβόλου ζει εδώ και 4 περίπου μήνες μία καινούρια και «ξένη» -προς τα έχουν συνηθίσει στο «Κώστας Παπαέλληνας»- πραγματικότητα αφού την μακρά θητεία του Χριστόφορου Λειβαδιώτη στον πάγκο διαδέχεται μία εκρηκτική κατάσταση.

Στους Στροβολιώτες η κατάσταση έμοιαζε ξέγνοιαστη την τελευταία εξαετία με τα πάντα να περιτριγυρίζονται στην σταθερά της τεχνικής ηγεσίας του Λείβα.  Αυτή η εποχή φέρεται να έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Από την ημέρα απομάκρυνσης του Λείβα από τον πάγκο, η κατάσταση μοιάζει «ηλεκτρική». Σε διάστημα 137 ημερών -και από την 9η Νοεμβρίου- μετά τον Λείβα, πέρασαν οι Καλαμπάκος, Ματσεντίδης ενώ σειρά πήρε τώρα ο Ελλαδίτης Μιχάλης Κακιούζης. Οι λόγοι του διαζυγίου με τον κάθε προπονητή μπορεί να διαφέρουν όμως η κοινή συνισταμένη είναι πως μετά την «σιγουριά» η ομάδα έχει περάσει σε μία φάση εσωστρέφειας και θα χρειαστεί κάποιος προπονητής που να μπορεί να επιδείξει άμεσα έργο αλλά πρωτίστως… αποτελέσματα.

Η πολυτέλεια του χρόνου δεν υπάρχει, το ρόστερ είναι ήδη δομημένο και ο διάδοχος του Ματσεντίδη και συνονόματός του Κακιούζης έχει μπόλικη δουλειά και μια μεγάλη πρόκληση ενώπιον του.