Αντώνης Αντώνιου στο CB:‘Στην ΑΕΚ είμαστε περήφανοι για την φετινή χρόνια. Συγχαρητήρια στον ΚΕΡΑΥΝΟ’

0
Ο Αντώνης Αντώνιου Υπευθύνος Ακαδημιών ΑΕΚ έδωσε τα συγχαρητήρια στον ΚΕΡΑΥΝΟ μέσω του cyprusbasket.net 
Eκ μέρους της ΑΕΚ τα συγχαρητήρια μας στα παιδιά του Κεραυνού και τον Λούη το Σιακκαλη είναι δεδομένα όπως και η περηφάνια για τα δικα μας παιδιά και το προπονητη τους Χαρη Φαντουση για την εξαιρετική τους πορεία .
Έγιναν εξαιρετικοί τελικοί ο κόσμος ήρθε και στα 3 γήπεδα να στηρίξει τους αθλητές και αυτο σημαίνει πολλά για τα ίδια τα παιδιά που προσπαθούν καθημερινα πολλές ώρες στα γήπεδα.
Στην ΑΕΚ είμαστε περήφανοι για την φετινή χρόνια γιατί ολα μας τμηματα αγωνίστηκαν στις επίλεκτες κατηγορίες πρωταθλημάτων με 2 εξ αυτών να φτανουν στους τελικούς και μάλιστα η Κ14 γυναικών να φτανει και στην κατακράτηση του πρωταθλήματος.
Είμαστε ακόμα περήφανοι που μετα τα πρώτα δύσκολα χρονιά της παρουσίας μας στην Ακαδημία η ακαδημίες μας ανθίζουν και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αριθμουμε ενα αριθμό 250 παιδιών απο κ6 μέχρι κ18 και αυτο είναι που μας δίνει και τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Στόχος μας ήταν ότι η ΑΕΚ πρέπει να είναι σε όλες στις κατηγορίες πρωταγωνίστρια σιγά σιγά και με σταθερά βήματα αυτο το βλέπουμε να γίνεται.
Τέλος θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράσταση μας στην οικογενεια του Ραφαήλ του νεαρού καλαθοσφαιριστη του Κεραυνού που αντιμετωπίζει ενα πρόβλημα υγείας και τα περαστικά μας στον ίδιο και να του ευχηθούμε το συντομοτερο ξανα πίσω στα γήπεδα.