Ερασιτεχνικό Β’: Αυτούς ξεχωρίσαμε

0

Κάθε αγωνιστική σεζόν υπάρχουν καλαθοσφαιριστές που ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους στο πρωτάθλημα.

Image

Κατά την περίοδο που ολοκληρώθηκε και έχοντας παρακολουθήσει αρκετές από τις αναμετρήσεις φτιάξαμε τη δική μας -υποκειμενική- δωδεκάδα δημιουργώντας έτσι μία dream-team.

Την τιμητική του θα είχε φυσικά η πρωταθλήτρια ομάδα του Δήμου Έγκωμης με τους Σπύρου, Μιχαηλίδη και Μενοίκου να είναι οι πρώτοι τρεις που θα πλαισίωναν το νέο ρόστερ. Από τους φιναλίστ Αετούς ο Βασίλης Χαραλάμπους αλλά και ο Ανδρέας Πηλαβάς θα έμπαιναν επάξια στην 12αδα ενώ σαν προσωπική επιλογή από την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου θα προσθέταμε τους Βορκά και Λαμπίδη.

Από την Eurobank δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ που ντεμπούταρε στην κατηγορία Παναγιώτης Τρισόκκας ενώ από τους Nicosia Wizards η πρώτη επιλογή θα είναι φυσικά ο Σωτήρης Χριστοδούλου. Οι Bucks μπορεί να έμειναν εκτός ημιτελικής φάσης όμως αυτό δεν μπορεί να διαγράψει την εκπληκτική σεζόν του Ανδρέα Καψού. Οι τελευταίες δύο θέσεις θα πήγαιναν σε καλαθοσφαιριστές των φιναλίστ αφού ο Μάριος Κυριακίδης ανεβάζει από μόνος του επίπεδο τους Μακεδόνες ενώ ο Ανδρέας Ιακώβου αποτελεί ένα από τους ποιοτικότερους παίκτες της λίγκας.

Με κίνδυνο να αδικήσαμε αρκετούς καλαθοσφαιριστές είτε βάση της φετινής τους προσφοράς (Πολύβιος Κυριάκου, Chris O’Quinn, Ανδρέας Βασιλείου) είτε βάσει ταλέντου (Νικόλας Παπαδόπουλος, Χάντι Ελ Χατζ, Γιάννος Κρεμμός) σας παρουσιάζουμε τη δική μας 12αδα.

Σωτήρης Χριστοδούλου -Nicosia Wizards

Χάρης Σπύρου -Δήμος Έγκωμης

Βασίλης Χαραλάμπους -UNIc Senior Eagles

Ανδρέας Πηλαβάς -UNIc Senior Eagles

Παντελής Βορκάς – Δ.Σ Λευκωσίας

Ηλίας Λαμπίδης -Δ.Σ Λευκωσίας

Μάριος Μενοίκου -Δήμος Έγκωμης

Παναγιώτης Τρισόκκας -Eurobank

Ανδρέας Καψός -Bucks 1931

Λούης Μιχαηλίδης -Δήμος Έγκωμης

Ανδρέας Ιακώβου -UNIc Senior Eagles

Μάριος Κυριακίδης -Δήμος Έγκωμης