Σλούκας: «Δικαίωση η πρόκριση στο Final Four – Προφανώς και θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη πεντάδα»

0

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR, προκειμένου να δουν ξανά την ομάδα τους στο Final Four της Euroleague έπειτα από 12 χρόνια.

Image

Οι «πράσινοι» μετά τη συγκλονιστική σειρά με τη Μακάμπι, θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό στο Βερολίνο και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σλούκας, μίλησε στα κανάλια Novasports για τη συγκεκριμένη επιτυχία, για το γεγονός ότι ψηφίστηκε μέλος της δεύτερης πεντάδας στη Euroleague, αλλά και για το ότι δώρισε το πριμ πρόκρισης στο σταφ του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

Για το πριμ που έδωσε στο σταφ: «Ήταν κάτι προσωπικό. Καλύτερα μείνει μεταξύ μας. Προφανώς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μας βοηθάνε πίσω από την σκηνή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Για το ότι είναι ομάδα: «Η σφραγίδα μας ότι είμαστε ομάδα είναι το γεγονός πως προκριθήκαμε στο Final-4. Αν δεν είσαι ομάδα, δεν έχεις χημεία, δεν βρίσκεσαι στο Final-4. Βλέπετε ότι είναι ένα πολύ κλειστό κλαμπ τα τελευταία χρόνια και είναι επιτυχία που μπαίνει… σφήνα ο Παναθηναϊκός».

Για το ότι ψηφίστηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας: «Είναι μεγάλη συζήτηση. Προφανώς και θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη. Είναι μία διάκριση που με κάνει πολύ χαρούμενο. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, το άγχος, η πίεση, όλα αυτά είναι μια ανταμοιβή και αποζημίωση προσωπική. Μεγαλύτερη αποζημίωση δεν υπάρχει από την πρόκριση στο Final-4. Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση».

sport-fm.gr