Στο… παιχνίδι και το ΟΑΚΑ για το Final-4 του 2025

0

Μία αποκάλυψη έκρυβε η σημερινή Magic Euroleague. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή το ΟΑΚΑ αποτελεί μια εκ των τεσσάρων επιλογών για την διεξαγωγή του Final-4 το 2025. 

Image

Για να πάρουμε τα δεδομένα από την αρχή, η Βαρκελώνη το τελευταίο διάστημα φάνταζε το φαβορί για την διεξαγωγή του επόμενου Final-4, ενώ και το Άμπου Ντάμπι εισήλθε στο… παιχνίδι.

Ωστόσο όπως ειπώθηκε στην Magic Euroleague η Αθήνα και το ΟΑΚΑ αποτελεί μια εκ των τεσσάρων επιλογών για την διεξαγωγή της τελικής φάσης της διοργάνωσης, με τα δεδομένα να μην είναι απλά. 

Το Βελιγράδι αυτή την στιγμή αποτελεί το πρώτο φαβορί για την διεξαγωγή του Final-4, ωστόσο υστερεί στο γεγονός και η τελική φάση της διοργάνωσης διεξήχθη στο ίδιο μέρος και πριν δυο χρόνια. 

Να σημειώσουμε επιπλέον πως το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αναμένεται να γίνει ένα απέραντο… εργοτάξιο, καθώς η εικόνα του γηπέδου θα αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο.

Η υπόθεση για ένα Final-4 ξεκινάει μόνο από τον Δήμο Αθηνάϊων, ο οποίος οφείλει να καταθέσει τον απαραίτητο φάκελο για την διεξαγωγή της τελικής φάσης. 

sdna.gr