Στο αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες μας ξεκινούν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους και αρκετοί Κύπριοι καλαθοσφαιριστές δυστυχώς παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους 2-3 μήνες της προηγούμενης περιόδου .
Του Κώστα Εγγλέζου!
Φαίνεται ότι ο Κύπριος για ακόμα μια χρονιά αποτελεί στοιχείο εκμετάλλευσης , όμως είναι αυτά τα παιδιά που προπονούνται τους τελευταίους τέσσερις μήνες με δικά τους έξοδα για να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση . Ας μην ξεχνούμε ότι τα παιδιά αυτά είναι το κυπριακό μπάσκετ , η κοινή γνώμη , η ταυτότητα μας .
Δείξτε λίγο σεβασμό κύριοι.
Φυσικά διά μαγείας εμφανίζεται πάντα μια περίοδος που γίνονται αλλαγές ώστε να διαγραφούν οι οφειλές, με δήθεν αλλαγή Προέδρου , Διοικητικού Διευθυντή και Χορηγών.
Ρητορική καινούργιων και ψεύτικων προσδοκιών με στόχο να πάμε ως πάρακάτω. Με τέτοιες συμπεριφορές όμως , ορίστηκε τα τελευταία χρόνια το κλείσιμο ή η υποβάθμιση ομάδων όπου για μερικές από αυτές χάθηκε η αξιοπιστία.
Ας προσέξουμε όλοι τους Κύπριους και ας τους δώσουμε πίσω ότι πραγματικά τους αξίζει !!!