Εθνική Κύπρου, Μουζουρίδης: «Θέλουμε και Ράιτ και Βεζένκοβ στο Eurobasket!»

0

bet365

To Gazzetta ταξίδεψε στην «μαρτυρική Μεγαλόνησο» και ανοίγει τον κύκλο των συνεντεύξεων που εξασφάλισε ενόψει του επερχόμενου Eurobasket, που θα φιλοξενηθεί στην Λεμεσό. Ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας αναλύει το μεγαλόπνοο σχέδιο που θα κορυφωθεί σε λίγους μήνες με την ανάκρουση του ίδιου εθνικού ύμνου για Eλλάδα και Κύπρο.




Απέχουμε ακριβώς τρεις εβδομάδες από τις 27 Μαρτίου, οπότε και θα γίνει γνωστή μία ημερομηνία-ορόσημο για το κυπριακό και το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό σημαίνει ότι στην κλήρωση των ομίλων του 42ου Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ρίγα της Λετονίας (όπως άλλωστε και το ένα εκ των τεσσάρων group της διοργάνωσης μαζί με την τελική φάση), θα μάθουμε την μέρα που θα διεξαχθεί ο πρώτος επίσημος αγώνας μπάσκετ Κύπρου-Ελλάδας.

Έως τώρα οι δύο αδελφές χώρες είχαν συναντηθεί μόλις μία φορά σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το 2010 στην κυπριακή πρωτεύουσα (για την ιστορία το σκορ ήταν 76-41), ωστόσο, αυτό που θα συμβεί σε λίγους μήνες στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» της Λεμεσού, θα επισφραγίσει ένα όνειρο ζωής, που υλοποίησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας με τους συνεργάτες, έχοντας φυσικά την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης της Κύπρου.

Διαβάστε ΕΔΩ για περισσότερα!







CYTAVISION Banner